• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.12.2015

09:38

BRAVO MIOMIRE! Mladi srpski teniser Kecmanović osvojio Oranž boul!

Tenis

BRAVO MIOMIRE! Mladi srpski teniser Kecmanović osvojio Oranž boul!

Podeli vest

Mladi srpski teniser, 16-godišnji Miomir Kecmanović, pobednik je jednog od najprestižnijih turnira na svetu za juniore u konkurenciji do 18 godina, čuvenog Oranž Boula na Floridi

 

Kecmanović je u borbi za trofej turnira koji se održava od 1947. godine savladao prošlogodišnjeg šampiona Grka Stefanosa Cisipasa 6:3, 2:6, 7:6 (5).

Talentovani teniser na ovaj način upisao se u listu šampiona među kojima su legende poput Ivana Lendla, Bjerna Borga, Rodžera Federera ili Endija Rodika.

Od srpskih tenisera ovaj turnir osvajao je Laslo Ðere, dok je Janko Tipsarević bio najbolji u konkurenciji do 14 godina.

Pobedom na Floridi Kecmanović je postao najmlađi među 20 najboljih juniora sveta.

ĐOKOVIĆA IMA KO DA NASLEDI! Srpski tinejdžer Kecmanović ušao u finale Oranž boula!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija