• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.01.2016

15:46

NOVAK O ROLAN GAROSU: Vuk je veoma gladan, a dezert je u Parizu!

Tenis

NOVAK O ROLAN GAROSU: Vuk je veoma gladan, a dezert je u Parizu!

Podeli vest

Svetski broj jedan Novak Đoković tek što je osvojio titulu na Australijan openu već razmišlja o narednim ciljevima - a glavni je titula na Rolan Garosu

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković posle osvajanje rekordne šeste titule na Australijan openu održao je zanimljivu konferenciju za medije na kojoj je između ostalog govorio o Rolan Garosu, kao jedinom gren slemu koji nije osvojio, srpskim navijačcima, kao i o mogućoj političkoj karijeri.

- Čuo sam jednu sjajnu metaforu, kako je vuk koji trči uzbrdo mnogo gladniji od onoga koji je na brdu. Da, ovaj vuk je gladan, ali moraće da pojede mnogo različitih obroka da bi stigao do dezerta u Parizu - slikovito je objasnio Ðoković, koji je tri puta u karijeri izgubio finale Rolan Garosa.

ĐOKOVIĆ ZA ISTORIJU! Novak zgromio Mareja (3:0) i osvojio rekordnu šestu titulu u Melburnu 

NOVAČE, ZAŠTO IM TO RADIŠ?! Đoković pravi probleme kolegama!

Ðoković se zahvalio navijačima koji su mu u Melburnu pružili fantastičnu podršku, dok je na pitanje o predsedničkoj kandidaturi rekao.

- Ne, ja sam sportista, mislim da treba da se držim toga - kratko je rekao šestostrkui šampion turnira u Melburnu.

Dobru atmosferu na konferenciji za medije Ðoković je dodatno opustio komentarima da su svi spremni za šampanjac i dodao da ne bi bilo loše kada bi se tenis igrao na jedan set, pošto je od početka godine uzeo po set protiv Nadala, Federera i mareja za manje od pola sata.

NEVEROVATNE BROJKE! Novak broji: 97 miliona, 11 grend slemova, 61 titula!

RODŽERE, PAZI SE! Novak u top 5 po broju grend slemova, evo ko je ispred njega

Nakon što je konstatovao da nikada nije imao onakvu podršku, kakva ga je dočekala posle meča, bio je upitan da li su to sve iseljenici iz Srbije.

- Pa, nisam baš mogao sve da ih identifikujem, ali koliko sam video sa balkona, da... Mnogo je bilo srpskih zastava. Mnogi od njih žive ovde. Neki su došli iz naše zemlje. Sjajno je što ih je došlo toliko i što su pokazali onakvu podršku. Veliki je ovo bio meč za mene - zaključio je Novak.

 

(VIDEO) TITULA ZA STEFANA! Pogledajte šta je Novak napisao svom sinu 

(VIDEO) LUDNICA U MELBURNU! Srbi uz kolo proslavili Đokovićevu titulu


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17