• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.02.2016

19:39

(VIDEO) BOLESNI USTAŠKI MOZGOVI! Pljuvali Novaka Đokovića da je pevao "četničku" pesmu Vidovdan!

Tenis

(VIDEO) BOLESNI USTAŠKI MOZGOVI! Pljuvali Novaka Đokovića da je pevao "četničku" pesmu Vidovdan!

Podeli vest

Mediji u Hrvatskoj poveli su besramnu orkestriranu kampanju protiv najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića!

Đokovićevo prisustvo u Pioniru na evroligaškoj utakmici između Crvene Zvezde i Cedevite (94:74) mediji u "lepoj njihovoj" izjednačili su sa, ni manje ni više nego sa stravičnim potezom fudbalera "kockastih" Josipa Šimunića, koji je posle meča baraža za Mundijal u Brazilu uzeo mikrafon i sa navijačima uzvikivao ustaški poklič "Za dom spremni!"  

printscreen

- Ako je Džo Šimunić zbog gluposti na Maksimiru suspendovan za Svetsko prvenstvo, Crvena zvezda bi zbog onoga što pevaju njeni navijači trebalo da bude izbačena iz Evrolige, a i ATP bi mogao da kazni - barem novčano - Novaka Đokovića, koji je u jednom trenutku takođe primećen kako peva "stražama generala Draže - rezonuje izvesni Toma Dragićević u najtiražnijem sportskom listu u Hrvatskoj, Sportskim novostima.


MILER O ĐOKOVIĆU: Ne mogu da verujem da najbolji teniser sveta navija za mene!
 


(FOTO) SUDIJA ZABORAVIO NA NADALA! Španski arbitar Peruđa oduševljen Đokovićem

Zagrebački Jutarnji list ide, korak dalje, pa navodi da je Novak pevao i Vidovdan, što je pesma koja govori o Kosmetu, odakle Đokovići vuku poreklu, a koja je po njima "četnička"!

printscreen

Okrestriranoj hajci na Novaka i Crvenu Zvezdu priključio se i Večernji list koji u tekstu pod naslovom "Evroliga žmiri na četnički dernek", rezignirano  konstatovao da se na pomenutoj utakmici mogao videti transparent na kome je pisalo "Večna slava generalu Tolimiru".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 8 godina

Vucicevicu, samo zbog tvog zdravog stava prema krvatima, dolazim na portal Informera. Nadam se da ce se pokrenuti neki feljton ili sl na temu ustasa i njihovih zlocina.

Lala iz Banata

pre 8 godina

"Видовдан"...када је снисмило "Бијело Дугме" певала је цела Југославија...! "Видовдан" је поема љубави и страдања за - љубав..! Горан Бреговић је то добро осетио када је снимио песму са новим аранжманом и Аленом Исламовићем - који је "ВИДОВДАН" певао у трансу...величанствено...а Он свакако није био - ЧЕТНИК...!! Хрватска фрустрација доживљава ВРХУНАЦ...Докле год постоји Србина они ће се осећати фрустрирани, јадни...мали и бедни...без елемантарне националне части и достојанства... Поред Православља, њихова антихришћанска религија и однос ппема Историји - увек ће изазивати КОМПЛЕКСЕ ниже вредности...због којих ужасно као НАЦИЈА - пате вековима...!!

Luka

pre 8 godina

idite na jutarnji.hr na fejs i vidite komentare. popljuvali smo ih. ja ne smatram da je to četnička pjesma kao ni 90 posto. jutarnji, večernji, 24 i svi rh mediji su plačeni tako da da sutra objave invazija vanzemaljaca najnormalnija stvar je to

Lala iz Banata

pre 8 godina

Vi slobodno pevajte: " Lijepa Naša"....i držite se za srce..!.... I to je znajte komponovao jedan pravi Srbin - baš kao i " Vidovdan"...!!

Toni

pre 8 godina

Je glazbu, ali tekst nije, A kakav je to srbin da Hrvatima pise a srbima ne? Los srbo neki.....

SasaV

pre 8 godina

Bajate ustase il se prave il neznaju sta su cetnicke pesme,prirodno i normalno da je srpska kolevka u dusi svakog srbina.Pokatoliceni srbi zaboravljaju da su im pravoslavni srbi podarili dve drzave dok su oni menjali uniforme ko gace i to nisu znali da cene i postuju....

mikas

pre 8 godina

"BRACO" Hrvati,vi,koji ste proterali 250.000-da Srba,vi,koji ste nezavisnost stekli uz svesrdnu pomoc zapada,vi,koji to sami nikada nebi mogli,vi,koji mrzite sve sto je Srpsko,vi,koji ste veci Katolici od Pape,a zna se vase poreklo( Srpsko ).VI CETE NAMA DA SPOCITAVATE,VI KOJI STE NAM NANELI TOLIKO ZLA.VI,KOJE UVEK ZABOLI USPEH SRPSKIH SPORTISTA,TO I NE KRIJETE.VI....IMA MNOGO VASEG ZLA DA SE REDJA.

stevan

pre 8 godina

Cini mi se Jovan Ducic ih opisa u dve recenice: Hrvati su najhrabriji narod na svetu. Ne zato sto se niceg ne boje, nego sto se nicega ne stide.\n

mima

pre 8 godina

Procitaj te njihove komentarena bilo koji clanak gde se spominje Srbija....I sve ce vam biti jasno...Toliko mrznje na jednom mestu jos nisam videla,a administratori sve objavljuju...

jezuita

pre 8 godina

Šta je trebao da peva moliću lepo.Možda drugu Titu .recimo druže ...ljubičice plava. E nem toga više gospodo, zajb.... ste se malo..Nole sam te bog poslao .prst božiji. Rusija i Srbija jedna država.

Janko

pre 8 godina

Definitivno Hrvati su bolesni! Pa zar tolika mrznja moze da stane u onako maloj zemlji? Kada bi mogli mrznju da izvoze bili bi najbogatiji narod na svetu. Oni jednostavno ne mogu dobiti upalu mozga!

miki

pre 8 godina

a sta da peva? Neku domovinsku,ljepa nasa,srbe na vrbe ili neku Jasenovacku? Strasno!\n

Joca

pre 8 godina

Znači, oni su bolesni. Pazi, na najmanju sitnicu iz Srbije, to je kao po komandi, izlivi, ne kritika, već patološke mržnje. Sreća njihova, pa mi Srbi postojimo, jer bez nas oni gube smisao i svog postojanja. Kod njih je to patologija, ne zbog Noleta, već zbog XY svega još.

Dera

pre 8 godina

Prolupali , nista im ne ide od ruke osim da laju ! Od svih Srba ovi su naj gori !

Darko

pre 8 godina

Sta reci? Da li treba neki komentar? Koliko trebate biti bolesni da nešto tako napisete? Koliko trebate biti bolesni da pljujete najvećeg sportistu na Balkanu svih vremena. Za takvu bolest nema lijeka, nemojte se ljutiti. Hajde da se svi zajedno molimo za ove bolesnike!

bosa

pre 8 godina

zar ovu orkestriranu hajku protiv noleta treba komentarisati. šta drugo napisati sem da su jadnici, meni ih je iskreno žao jer posedovati toliko mržnje prema srbima i sve što je srpsko je bolest.

axax

pre 8 godina

Mogu da pišu šta hoće, ali 20 razlike očito veoma boli.\n

bebic 04

pre 8 godina

jeste hrvati su bolesnici prema nama Srbima bas kao turski konjanici prema PARTIZANUbez obzira koji sport je u pitanju.objavite komentar ako niste c..ani!

JOVANOVIC

pre 8 godina

Najgenocidnija i najkrvoločnija nacija Koju predvode huškači novinari POKATOLIČENI SRBI hteli vi to ili ne to je istina kojoj morate pogledati u oči !!! Tako vam je to braćo Ķrvati !!!!????

Stevan

pre 8 godina

Hrvati nas mrze zbog osecaja kastriranosti jer nam Hrvatice "pljescu" na svaki sportski uspeh!

kutuzov

pre 8 godina

@Lala iz Banata\nSvaka ti je na mestu.Bravo.\n

Novosadjanin

pre 8 godina

Definitivno Hrvatskoj je neophodno novo Ministarstvo u Vladi : Ministarstvo za psihicko stanje naciona .

vojislav

pre 8 godina

pa sta primitivni htvatski novinari i ostala beda i jad znajy koje su cetnicke a koje su narodne pesme,pa do skoro su i oninpevali obu pesmu aki je vidovdan cetnicka pesma  onda sam ja ustasa..hahahaha neverujem sta nepismeni  hr novinarcicu pisu pesma ravna gora se nije pevala sto  se i vidi na hravatskom  videu...\n

vidan

pre 8 godina

Oni siptari i ovi veselnici iz kraljevine crne gore zive od mrznje prema Srbima i svemu sto je nase!!!! Plasim se da boluju od neizlecive bilesti !!! Sizofeenija u kombinaciji aa mrznjim cini cuda- krajnje vreme je da se lecite od toga ! \n

Vazdusno desantna

pre 8 godina

Još uvek neki srbi neće shvatiti ko su i šta su oni, to je jedan bolesna nacija koja ne može u usta ništa drugo da stavi osim Srba i k.... I krastavca

branko

pre 8 godina

Da nije bilo "rvatice nebi bilo ni Novaka.Da je tata zenio srpkinju malo morgen sto bi se sampin i to svetski br1 rodio.Znao je tata crnogorac od kosova slavnog koja je dobitna kombinacija da dete bude teniser br1 u svetu i postane teniser besmrtan.

mmm

pre 8 godina

bravo za naslov !!!!!!!!!!!!!!!! nebih nista dodao !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija