• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.04.2016

16:28

SRPKINJE NAOŠTRENE: Belgija je jača na papiru, ali nema favorita!

Tenis

SRPKINJE NAOŠTRENE: Belgija je jača na papiru, ali nema favorita!

Podeli vest

Selektor Fed kup reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica-Jevtić uprkos izostanku Jelene Janković, veruje da će mlađe igračice na najbolji mogući način iskoristiti ukazanu priliku protiv Belgije u borbi za opstanak u Svetskoj B grupi

Jankovićeva će zbog povrede propustiti susret protiv Belgijanki koji se 16. i 17. aprila igra u dvorani "Aleksandar Nikolić".

- Sigurno je da bismo bili jači da uz dve naše najbolje teniserke u timu. Jeleni je žao što je morala da otkaže. Znam da je do poslednjeg momenta želela da igra i da pomogne devojkama. Tužno je što je morala da se povuče. Znatno smo oslabljene, jer smo računali na nju, međutim, ovo je mlad tim i ja verujem u njih - rekla je Ječmenica, i dodala:

- Belgija ima dobre igračice, ali niko nije favorit u ovom meču, biće otvoren duel. Možda one jesu u ovom trenutku na papiru jače, ali sam sigurna da će naše devojke dati sve od sebe. Vole i žele da igraju za reprezentaciju, a nadam se da će i sreća biti na našoj strani - istakla je selektor naše reprezentacije.

JELENA MORALNA PODRŠKA: Ne mogu da igram, ali ću biti na klupi!

Ona je  da će ukoliko dođe do petog odlučujućeg meča u dublu najvereovatnije igrati Aleksandra Krunić i Nina Stojanović, a pozvala je navijače da pruže podršku našim teniserkama u hali "Aleksandar Nikolić".

Srpska teniserka Aleksandra Krunić je ocenila da je u dobroj formi i rekla da jedva čeka početak duela. 

- Igrale smo s Belgijom dva puta i oba puta smo ih dobile. Bolje su rangirane od nas, ali u Fed kupu nema pravila. Nadam se da će doći mnogo publike, jer nam je to potrebno - rekla je Krunićeva. 

Njena reprezentativna saigračica Jovana Jakšić kazala je da atmosfera u timu odlična i da ne sumnja da će se to preneti i u mečeve s Belgijom. 

- One su na papiru jače, ali devojke su spremne. Atmosfera u timu je fantastična i svi jedva čekamo da počne - istakla je Jakšićeva. 

OLGA DANILOVIĆ ODUŠEVLJENA: Čast je igrati za Srbiju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija