• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.05.2016

22:04

NADAL ISKREN: Izgubio sam od najboljeg, ali moram da budem zadovoljan!

Tenis

NADAL ISKREN: Izgubio sam od najboljeg, ali moram da budem zadovoljan!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal čestitao je Novaku Đokoviću na pobedi u četvrtfinalu mastersa u Rimu, i dodao da je zadovoljan jer je odigrao znatno bolje nego u prethodnim duelima

Đoković je u 49. susretu protiv Nadala slavio sa 7:5, 7:6 i upisao 26 pobedu protiv velikog rivala.

- Kada znam da sam bio blizu jer su oba seta bila tesna, a na kraju sam izbugio, onda ne mogu da budem potpuno srećan, ali se u suštini osećam dobro. Igrao sam veoma dobro protiv najboljeg igrača sveta, i moram da budem zadovoljan - rekao je Nadal, i dodao:

- Do pre nekoliko meseci nisam bio spreman da se takmičim na ovom nivou, ali kako vreme prolazi shvatam da sam sve bolji i bolji i da sam spreman za najveće izazove - naglasio je Španac.

ĐOKOVIĆ U POLUFINALU RIMA! Novak posle divovske borbe slomio Nadala - 7:5, 7:6 

(VIDEO) DAME I GOSPODO, NOVAK ĐOKOVIĆ! Spektakularan poen srpskog tenisera

Devetostruki osvajač Rolan Garosa je na kraju istakao da je Đoković zasluženo došao do trijumfa.

Novak je zasluženo pobedio i čestitam mu. Bio je bolji u presudnim trenucima a to je ono što pravi razliku u ovakvim mečevima - zaključio je Rafa.

ĐOKOVIĆ SLAVIO SA MIHOM! Novak: Kao da smo igrali pet setova, a ne dva!

(VIDEO) ĐOKOVIĆ VIKAO NA SUDIJU: Ne diraj, ne diraj!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Велики Рафа је велики спортиста...свака част на достојанственом држању и искрености...! Да си нам жив и здрав...и напред у - "старе" победе..!!

Sale

pre 7 godina

Mnogo je truda, vremena i znoja ulozio u tenis i ume da ceni prave vrednosti. Zato i takvi, sportski, komentari, mada mu nije lako. Sportista bez kompleksa.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17