• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.05.2016

16:52

RODŽER MEĐU PRVIMA PROBA PARISKU ŠLJAKU Šanse da zaigra na Garosu blago porasle!

Tenis

RODŽER MEĐU PRVIMA PROBA PARISKU ŠLJAKU Šanse da zaigra na Garosu blago porasle!

Podeli vest

Rodžer Federer je posle poraza na mastersu u Rimu rekao da bi mogao da propusti Rolan Garos, ali šanse da zaigra na drugom grend slemu u sezoni čini se da su porasle

Kako prenose francuski mediji Švajcarac će već u utorak biti u Parizu, kako bi se što pre prilagodio podlozi i video u kakvom je fizičkom stanju.

Rodžer Federer je posle poraza od Dominika Tima u trećem kolu Rima rekao da ima problem sa leđima i da bi zbog toga mogao da propusti Otvoreno prvenstvu Francuske ukoliko ne uspe na vreme da se oporavi. 

Međutim, do njegovog prvog meča na Garosu, s obzirom na to da ne bi trebalo da izađe na teren pre utorka 24. maja, ostalo je dovoljno vremena da se oporavi, ali je pitanje u kakvom će fizičkom stanju i formi biti.

Dolazi na šljaku u Parizu sa samo pet mečeva odigranih na zemlji u sezoni. U Monte Karlu je odigrao tri meča, a u Rimu samo dva. 

Podsećanja radi, posle Australijan opena morao je na pauzu zbog operacije kolena, vratio se u Monte Karlu gde je stao u četvrtfinalu, otkazao Madrid, a potom eliminisan u trećem kolu Rima. 

RODŽER FEDERER U AGONIJI: Ako mi leđa ne budu bolje, propustiću Rolan Garos!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija