• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Radošević

25.05.2016

10:48

JELENA JANKOVIĆ OTVORENO ZA INFORMER: Ana me nije pozvala na svadbu!

Tenis

JELENA JANKOVIĆ OTVORENO ZA INFORMER: Ana me nije pozvala na svadbu!

Podeli vest

Venčanje je događaj koji treba da podelite sa najbližima, nisam ni očekivala poziv, kaže Jelena Janković, koja je juče poražena od Tatjane Marije sa 6:3, 3:6, 6:3 na startu Rolan Garosa

Nisam pozvana na svadbu Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera, otkrila je Jelena Janković za Informer. Najbolje srpske teniserke nikada nisu bile drugarice, ali su u poslednje vreme bliskije nego ranije.

Ipak, ne toliko da bi dolazile jedne drugoj na slavlja, priznaje Jelena. Ona je juče takmičenje na Rolan Garosu završila već u prvom kolu porazom od Nemice Tatjane Marije sa 6:3, 3:6, 6:3.

Neće još da se udaje
Mogu karijera i brak da se uklope. Samo, ja nisam blizu te odluke
Jelena Janković, srpska teniserka

- Nisam pozvana na svadbu. To je dan koji treba da podelite sa najbližima. Nisam ni očekivala poziv. Ipak, želim Ani svu sreću, lepo je to - kaže Jankovićeva za Informer.

Nedostajala sreća

Sama još neće na ludi kamen, ali ne zato što smatra da bi joj to odvuklo pažnju od tenisa.

ifr
 

- Mogu karijera i brak da se uklope. Samo, ja nisam blizu te odluke. Nisam još našla nekog ko mi odgovara. Trenutno nemam ni momka - obrazlaže Jelena.

Marko Janković: Sudija je pokrao moju sestru

Jelenin brat Marko bio je ljut na sudiju posle poraza sestre u prvom kolu Rolan Garosa.
- Sudija je bio blaži prema Jeleninoj protivnici nego prema njoj. Ne znam zašto je tako, ali neke njegove odluke su bile preoštre. Ipak, ne mogu da reagujem na takve stvari, moje je da sedim pored terena, koliko god želeo da zaštitim sestru, ne mogu da se mešam - istakao je Marko.

Baš kao što joj je na startu pariskog grend slema nedostajalo malo sreće, Jelena veruje da iz istog razloga nije osvojila grend slem u singlu. Priznaje da joj se nekoliko puta "otvarao" žreb, što nije uspevala da iskoristi.

- Falilo mi je malo sreće za taj grend slem. Evo, sad ide Vimbldon. Ne volim travu, ali sam dobro prošla prošle godine, pa ko zna. Možda baš zato na toj podlozi napravim nešto neočekivano - setno će Jelena.

Prethodno Jankovićeva mora da sanira povrede koje je muče već dve sezone. Sada ima problem sa ramenom, a sa 31 godinom priznaje da nije lako boriti se sa takvim stvarima.

Starsportphoto

mojugao

RIKARDO SANČEZ

JELENIN TRENER

Jelena sigurno može da se vrati u sam vrh. "Ferari" mora da se izveze iz garaže da bi pokazao sve što zna, ne može da stoji zaključan. Tako je i sa Jelenom, samo joj nedostaje mečeva zbog povreda, kada ih zaleči, sve će doći na svoje.

- Kako sam starija, sve mi je teže, telo me ne sluša. Nekada je sve išlo lakše, telo je brže upijalo. Moram nekako da se vratim - ne odustaje trenutno 26. svetska teniserka.

Svađa sa sudijom

Jučerašnji poraz joj nije teško pao, iako je par lopti odlučilo pobednicu. Imala je i zamerki na sudiju.

- Je l' ste videli ono? Stvarno ne znam šta je bilo sudiji. Oduzeo mi je poen i servis, baš kada se lomio meč, a da nije, možda bih ja pobedila. U redu bi bilo da to rade svim teniserima. Pa koliko treba Nadalu da se namesti između poena? Sigurno više od 30 sekundi. Ne znam šta je hteo, da bude bitan - rezignirana je Jankovićeva.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mileta

pre 7 godina

Sve ti je uradio sto si srpkinja,to nam rade kod svih sportista,a mi opet pobedjujemo.

Riddick

pre 7 godina

Ako ti kažeš: "možda bih pobedila" ti si već osuđena na neuspeh pa čak da ti je poklonila ceo set. Igraš kao baba Helena zato i nemaš uspeha. Batali tenis tvoje vreme je prošlo a da nikada nije ni došlo.......

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija