• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.06.2016

10:42

(VIDEO) RAFAL ZBOG NOLETA! Hercegovci zapucali kad je Đoković osvojio RG!

Tenis

(VIDEO) RAFAL ZBOG NOLETA! Hercegovci zapucali kad je Đoković osvojio RG!

Podeli vest

Tukle su petarde, vatrometi, svirale automobilske sirene duž Srbije, Republike Srpske i Crne Gore kada je Novak Đoković osvojio Rolan Garos, ali dvojica prijatelja iz Bileće su otišla dalje od svih

 

 

Kada je Marej zakucao loptu u mrežu, a Đoković se u oduševljenju bacio na parisku šljaku, dvojica Bilećana su izletela iz kuće sa puškama i - zapucala!

Snimak rafala iz kalašnjikova u čast Novakove pobede obišao je za tili čas ceo Balkan.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sefi

pre 7 godina

bravo momci tako se slabvi svakad vam pucala Djokovic je genije majstor najveci

duja

pre 7 godina

Kalasnjikov za proslavu Djokovica . E moji  Srbi pa vi se spremate za rat opet .Nije cudo sto nas svi mrze! Pa zar narod nije razoruzan tamo ?\n

Stefan

pre 7 godina

Mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole, a sto se tice rata Srbi ni jedan rat nisu izazvali ali ipak kalasi su napunjeni I bajoneti naostreni tako da smo uvek spremni da stanemo u odbranu svoje zemalje I svog naroda. ;-)

Smiljenka

pre 7 godina

Dobro isplanirani projekat etnickog ciscenja Srba sa prostora rvacke je dobro osmisljen i implementiran u kontinuitetu pocevsi sa Meternikom, Marijom Terezom, Pavelicem, Titom i na kraju zavrsivsi sa Tudjmanom. Ovaj zlocinacki cin je moguc samo sa jakom medijskom kampanjom, logistickom i vojnom podrskom stranog faktora i odsustvom odnosno ne vodjenje brige matice Srbije koja tokom istorije (ne bih komentarisala za devedesete godine) i nije bila previse u mogucnosti da to spreci. Kad sam vec pomenula Tita mi nije bas jasno zasto partizanska vojska nije oslobodila logor jasenovac, nego je cekala da radi punom parom do slobodjenja i posle oslobodjenja i zasto partizanska vojska nije vodila ni jednu bitku protiv ustasa, ali je isla na sve ili nista sa cetnicima, isto tako mi nije jasno zasto su partizani mirno posmatrali bestijalna ubistva srpskog stanovnistva od strane ustasa.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija