• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

07.07.2016

15:42

SERENA JE MAŠINA! Amerikanka za 48 minuta finala Vimbldona!

Tenis

SERENA JE MAŠINA! Amerikanka za 48 minuta finala Vimbldona!

Podeli vest

Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams plasirala se Vimbldona, pošto je pobedila Ruskinju Jelenu Vesninu sa 2:0 (6:2, 6:0) za samo 48 minuta igre

Amerikanka je izgubila samo tri poena na svoj servis tokom celog meča. Ona se tako plasirala u svoje 28. grend slem finale u singlu i igraće za 22. trofej.

Šestostruka pobednica Vimbldona bi u finalu mogla da igra protiv svoje starije sestre Venus Vilijams, koja danas u drugom polufinalu igra protiv Andželik Kerber iz Nemačke.

Venus Vilijams je do sada osvojila pet titula na Vimbldonu. Serena i Venus su četiri puta igrale u finalu Vimbldona, a mladja sestra je u tim duelima osvojila tri trofeja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija