• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.07.2016

17:35

RODŽER U BEDAKU, NE IDE U FINALE VIMBLDONA! Raonić zaustavio Federera u pohodu na osmi trofej!

Tenis

RODŽER U BEDAKU, NE IDE U FINALE VIMBLDONA! Raonić zaustavio Federera u pohodu na osmi trofej!

Podeli vest

Miloš Raonić igraće u finalu Vimbldona, pošto je eliminisao Rodžera Federera sa 6:3, 6:7, 4:6, 7:5, 6:3 posle tri i po sata igre

Kanađaninu će ovo biti prvo grend slem finale u karijeri. Do sada je igrao dva polufinala, na Australijan openu ove sezone i Vimbldonu pre dve godone. Za trofej će se boriti sa boljim iz meča između Endija Mareja i Tomaša Berdiha. 

Obradovao se Rodžer Federer kada je Novak Đoković eliminisan sa Vimbldona, ponadao se da može do 18. grend slem trofeja i osmog na Vimbldonu, ali Miloš Raonić mu je srušio snove

Poveo je Miloš Raonić u meču pošto mu je u prvom setu bio dovoljan brejk, ali je potom stao, a Rodžer Federer uzeo dva naredna seta i preokrenuo na 2:1. Nije bilo lako, Švajcarac je izjednačio u meču posle taj-brejka, ali je potom dobio treći set bez mnogo drame i poveo 2:1.

Raonić je u četvrtom setu spasao dve brejk lopte, a onda oduzeo servis Federeru u 12. gemu i izjednačio rezultat na 2:2.

Za razliku od Marina Čilića koji je u četvrtfinalu dozvolio Rodžeru Federeru da se vrati u meč i trijumfuje i pored toga što je vodio 2:0, Miloš Raonić je uspeo da dotuče Švajcarca u petom setu.  Napravio je brejk u četvtom gemu, potvrdio ga za 4:1 i nije dozvoli Rodžeru da mu do kraja pokvari planove. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlah alija

pre 7 godina

ovaj federer ima da dobije nocne more od srba ,taman mu se posrecilo sa novakom al ga zato sje.a milos ,najbolje mu je da se penzjonise dok je jos legenda sad je jos posao da gubi od B igraca

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija