• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.07.2016

16:43

SERENA JE KRALJICA VIMBLDONA! Amerikanka osvojila 22. grend slem titulu u karijeri

Tenis

SERENA JE KRALJICA VIMBLDONA! Amerikanka osvojila 22. grend slem titulu u karijeri

Podeli vest

Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams osvojila je Vimbldon pošto je u finalu pobedila Nemicu Anđelik Kerber sa 2:0 (7:5, 6:3)

Ovo je Serenina sedma titula na Vimbldonu, a ukupno 22. na grend slemovima, čime se izjednačila sa Štefi Graf.

Amerikanka je u Londonu vratila milo za drago Nemici za poraz u finalu ovogodišnjeg Australijan opena, a osvetila je i sestru Venus, koju je Kerber pobedila u polufinalu.

Serena je u oba seta napravila po jedan brejk, što joj je bilo dovoljno za trijumf.

Najbolju igračicu sveta sada još samo dve grend slem titule dele od rekorderke Margaret Kort, koja ima 24 trofeja sa četiri najveća turnira.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija