• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.07.2016

19:22

(FOTO/VIDEO) ŠVAJNI ODVEO ANU PRED OLTAR! Pogledajte ceremoniju crkvenog venčanja!

Tenis

(FOTO/VIDEO) ŠVAJNI ODVEO ANU PRED OLTAR! Pogledajte ceremoniju crkvenog venčanja!

Podeli vest

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u utorak su obavili građansko venčanje, a u sredu su se na večnu ljubav zavetovali i pred Bogom

Ana je posle venčanja u crkvi sa Bastijanom na Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju.

- Gospodin i gospođa - napisala je Ana.

Mr & Mrs

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Jul 13, 2016 at 11:46am PDT

printscreen

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sunce

pre 7 godina

Nece to dugo, on nizak, ruzan a ova nasa voli da menja...

nikola

pre 7 godina

Nista joj ne bi nedostajalo da ga je odvela u pravoslavnu crkvu. Ovako je ona morala preci u katolicku veru da bi se vencala po crkvenim propisima. Sta da se radi? Bolje je biti Srbin po opredelenju,nego po rodjenju!!!

senka

pre 7 godina

Moj prijatelj iz Hrvatske koji je ozenio Srpkinju i vencali su se i u opstini i u katolickoj crkvi mi je rekao da je tako nekad bilo, a da sada mlada moze da se venca iako je pravoslavne vere u katolickoj crkvi i da ne mora da promeni veru sto je uradila njegova supruga.(Dakle zadrzala je pravoslavnu veru). Ani zelim svu srecu ovog sveta, cak iako je promenila veru, jer koliko mi je poznato bog je JEDAN!

nikola

pre 7 godina

Slazem se da je Bog jedan. Ali, zasto se vode verski ratovi, moderno receno gradjanski ratovi, kao npr. ovaj zadnji u Bosni?

Nehejter

pre 7 godina

Crkva nije katolicka. Koristi se za izlozbe i proslave, tako da verovatno crkvenog vencanja nije ni bilo.

Oskar

pre 7 godina

Da crkva je katolicka kao i sve u veneciji.Ko je bio zna, ja sam bio vise puta.Sve srbin do srbina ceda srbin govori kako su srbi genocidni, neki novinar il sportski komentator se poturcio, a ponos srpski nasa ana se vencava u katolickoj crkvi.Opet krst je krst nije puno zastranila u udnosu na ovu dvoicu.

Jefimija

pre 7 godina

Ana se vencala u katolickoj crkvi, a sam obred vencanja zahteva da onaj ko nije katolik, a vencava se u katolickoj crkvi, mora da potpise da ce njegovi potomci biti KATOLICI. Ana ako nije krstena u pravoslavnoj crkvi se morala prethodno krstiti, da bi se uopste vencala. Moguce da se i krstila u katolickoj crkvi i ne bi se iznenadila da je postala katolkinja. Zapadni mediji u Srbiji ne zele da naglasavaju cinjenicu da se radi o "KATOLICKOJ CRKVI", da bi odijum javnosti bio sto manji prema njoj. Ona vise i ne igra za srpsku reprezentaciju i ne vidim zasto bi se nasa javna glasila obazirala na njenu karijeru. Omrazena je od Sba, ma koliko to mediji nastojali prikriti. Zato jedno veliko zbogom Ani Svinjarevic!

Mira

pre 7 godina

I parvoslavnima i katolicma je isti Bog. Za mene uopste nije bitno u kojoj bi se crkvi vencala, u kojoj bi crkvi upalila svecu jer ova podela samo znaci svadju medju popovima. A popovi me uopste ne ineresuju, mene interesuje samo gospod Bog.U Svetom pismu se nigde ne govori o toj podeli.

Milan Jankovic

pre 7 godina

Nemojte opet da vredjate Anu zato sto je promenila veru. Dok Srpska stoka ne shvati da Srbi mogu biti i Katolici,Muslimani,i mnoge druge vere nama nema spasa. Kriticari jos uvek zive u turskom dobu i stvaraju jedan novi oblik vere -Pravoslavni fundamentalizam. U Evropu idemo braco Srbijanci,skinite opanke i resetujte mozak.

joledr

pre 7 godina

LJUBAV IZNAD SVEGA ! Neka je sa srecom novopecenim supruznicima. Da imaju srecan i dugovecan bracni zivot i puno dece. Sve ostalo moze se kupiti u bilo kom marketu !

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija