• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.07.2016

14:22

SELEKTOR BRITANIJE: Endi Marej dolazi u Beograd da bude uz tim!

Tenis

SELEKTOR BRITANIJE: Endi Marej dolazi u Beograd da bude uz tim!

Podeli vest

Selektor teniske reprezentacije Velike Britanije Leon Smit rekao je da je Srbija u blagoj prednosti u četvtfinalnom duelu Dejvis kupa zbog domaće publike i izbora podloge

- U istom smo položaju jer Marej i Ðoković ne igraju. Možda smo na papiru izjednačeni, ali domaći tim ima prednost zbog izbora podloge i igra pred svojim navijačima. Ipak, iskusni smo i verujem da će biti neizvestan meč - rekao je Smit na konferenciji za medije.

Smit je istakao da će najbolji britanski teniser Endi Marej doći u Beograd i pružiti podršku ekipi, iako neće biti u sastavu.

- Endi je imao veliku želju da bude uz ekipu i srećni smo što će biti sa nama u Beogradu. Biće nam od velike pomoći - istakao je Smit i dodao da su njegovi izabranici navikli da velike temperature.

Selektor Britanaca rekao je da veoma ceni Janka Tipsarevića.

- On je veoma dobar igrač. Poslednjih godinu dana imao je povrede, ali se vratio. Gledao sam ga Rolan Garosu protiv Miloša Raonića. Trebalo je da uzme treći set. Mislim da je pravi takmičarski igrač. Biće veoma teško igrati protiv njega - poručio je Smit.

Kajl Edmund koji će biti prvi reket Britanije u Beogradu, rekao je da je spreman da preuzme odgovornost.

- Daću sve od sebe, kao i ceo tim. Još jedan važan meč je pred nama i nije mi važno kada i u koje vreme igramo. Znam da su vremenski uslovi teški, ali moramo da se adaptiramo - rekao je Edmund.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija