• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.08.2016

18:35

FEDEREROV TRENER OTKRIO: Rodžer planira da igra još dve-tri godine!

Tenis

FEDEREROV TRENER OTKRIO: Rodžer planira da igra još dve-tri godine!

Podeli vest

Severin Luti, trener Rodžera Federera, otkrio je da švajcarski as planira da igra tenis još dve-tri godine

 

 

Federer zbog povrede gotovo da nije ni mogao da igra u 2016. godini, sve karte je bacio na Vimbldon, gde je ispao u polufinalu od Miloša Raonića i posle toga je objavio da neće igrati do kraja godine.

Iako su mnogi pomislili da je to kraj karijere za Rodžera, pogotovo što će godinu završiti van prvih 10 na ATP listi, Švajcarac nema nameru da se preda, čak ni u 35. godini.

- Rodžer neće igrati do kraja godine, ali njegov je plan da bude na terenu još dve-tri sezone - otkrio je Severin Luti.

Federer je nedavno u intervjuu za Njujork Tajms saopštio da će se žestoko spremiti za prvi grend slem u sledećoj sezoni, Australijan open.

- Za mene je to početak novog dela karijere, a ne privođenje kraju. Biću potpuno spreman za Melburn - istakao je Federer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija