• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ljubenović

30.09.2016

14:06

(VIDEO) NOVAKOV OTVORENI TRENING U BEOGRADU: Prvo mesto i grend slemovi mi više nisu prioritet!

Tenis

(VIDEO) NOVAKOV OTVORENI TRENING U BEOGRADU: Prvo mesto i grend slemovi mi više nisu prioritet!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković održao je danas otvoreni trening u Beogradu pred velikim brojem novinara

Đoković je oko sat vremena vežbao, spremajući se za masters u Šangaju, a potom je razgovarao sa novinarima.

Prvi reket sveta je saopštio da povreda, zbog koje je odustao od turnira u Pekingu, nije toliko zabrinjavajuća.

- Ovde sam na radnom odmoru, jer vežbam i na terenu i u teretani. Povreda nije zabrinjavajuća u smislu da može na duži period da me odvoji od terena - rekao je Novak Đoković.

Informer

Iako su njegovi navijači sada zabrinuti da bi mogao da ispusti prvo mesto na ATP listi, Đoković je istakao da mu to sada i nije najvažnije.

- Prvo mesto i grend slem trofeji mi više nisu prioritet. Želim da uživam u tenisu, a trofeji ako dođu, biće to nagrada za dobar rad. Osećam preveliki pritisak i opterećenje, jer se stalno nameću neki istorijski ciljevi - naglasio je Đoković i rekao da mu je plan da igra na predstojećem mastersu u Šangaju.

Novak je dodao i da nije zabrinut za svoju igru u poslednja tri meseca.

- Vrlo sam blizu maksimuma, ali mi je servis pravio probleme - smatra Đoković.

On je rekao i da će uskoro razgovarati sa Borisom Bekerom o nastavku saradnje.

- Rezultati pokazuju da smo imali do sada uspešnu saradnju. Zadovoljan sam kako je sve izgledalo - rekao je Novak.

Najbolji teniser sveta je istakao da nema za čim da žali što se tiče tekuće sezone.

- Zadovoljan sam sezonom, nemam za čim da žalim - istakao je Đoković.

Starsportphoto©

 

Đoković je odgovorio i na pitanje da li se već sada nazire da bi Stefan mogao da krene očevim stopama.

- Stefana ne forsiram da bude teniser. Ne razmišljam o njegovim sportskim ambicijama. On je srećan i mi smo srećni. Svaki dan uživamo u roditeljstvu - podvukao je naš as.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

За нас је најважније да сазнамо, да ли су Вукадиновић Влах Ђокица и Мирковић Беотон Сале обезбедили барем три њихове влашке врачаре из српске Тимочке крајине, које би радиле због ради поводом скидања вуду црне магије са уваженог олимпијца Ђоковић Новака. Ми смо против црне магије и тражимо да Мирковић и Вукадиновић скину магију са Ђоковић Новака олимпијца.

zoran

pre 7 godina

Kao sto vec napisah ranije. Ova izjava se uklapa u to sto je jasno svakom normalnom. Gazde su naredile smenu na vrhu teniskog cirkusa, te Novak "naprasno" gubi interesovanje, a u sustini sve je jedna velika namestaljka. Svima dobro. Milioni su se podelili i kapu su nakrivili.

gagi

pre 7 godina

ČOVJEČE STO ODSTO SI U PRAVU...POGLEDAJ BARSELONU,REAL,BAJERN,PA KO SI TI DJOKOVIĆU DA OVU IGRU, TENIS, NAPRAVIŠ U NAJMANJU RUKU JEDNOLIČNOM,POBJEDJUJEŠ,POBJEDJUJEŠ,BUNE SE SPONZORI,FINANSIJERI TURNIRA...A LAKAT,JE ZA NAS...MALO MORGEN,ŠTO BI REKAO SLOBA

radivoje pantic

pre 7 godina

Nole izadji malo na mrezu I treniraj ofanzivniju igru. Bice bolje za tebe, ali I za nas koji te gledamo I volimo.

DEDA PERA

pre 7 godina

ETO TO JE REZULTAT KAD SE OZENIS SA ZENOM BEZ IKAKVIH AMBICIJA I KVALITETA ,VUCE TE U PONOR

mirko

pre 7 godina

Razlika izmedju Novaka i Federera je sto je Federer imao zenu koja ga je podrzavala i uzdizala a Novak bezvrednu koja mu oduzima pozitivnu energiju i vuce dole

Ljubo

pre 7 godina

Do juce nismo znali za tenis ,i dan danas ne gledamo sem kad Djokovic igra ,...i sada cijela drzava pametnija i bolje igra i od Federera ,Djokovica i drugih ,pametni puno da znamo kome dobro donosi cija zena ( supruga) ...znamo i kako nam prodjose dobri sportisti koje smo isto tako slavili i u zvijezde kovali ,...mogli bi pisati danima u vezi Djokovica ,vec znam kako ce zavrsiti ...stvarno mi kao nacija imamo neki veliki * ebeni feler....

mika

pre 7 godina

Zoranu je samo bitno da pod bilo kojim izgovorom Djokovic ne bude vise prvi!Sponzori pod hitno traze da Ludogorec bude prvak Evrope jer su dosadili Barselona,REAL A TEK BAJERN!LUPAS ZOKI NOLEMRZNICE!!!!\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija