• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.10.2016

13:04

NIJE SVAKI DAN NADAL! Agut nokautirao Troickog i osvetio Rafu - 6:3, 6:3

Tenis

NIJE SVAKI DAN NADAL! Agut nokautirao Troickog i osvetio Rafu - 6:3, 6:3

Podeli vest

Srpski teniser Viktor Troicki poražen je u osmini finala mastersa u Šangaju od Roberta Bautiste-Aguta sa 2:0 (6:3, 6:3)

Trocki kao da je i dalje bio opijen pobedom nad Rafaelom Nadalom u prethodnom kolu, i verovao da će Agut biti impresioniran njegovim dostignućem i sam se skoniti sa terena.

Međutim, Španac ne samo da se nije sklonio već je počistio Viktora Troickog. Naš as je, za razliku od meča sa Nadalom, sada odigrao očajno.

Bautista-Agut je na samom počeku meča, u drugom gemu, oduzeo servis Troickom, da bi nakon toga poveo sa 4:1 i bez većih problema je tu prednost sačuvao do kraja tog dela igre. 

Sličan scenario viđen je i na početku drugog seta, pošto je Bautista-Agut poveo sa 3:0 uz dva brejka. Troicki je u četvrtom gemu uspeo da vrati jedan brejk, ali je Španac u devetom gemu još jednom oduzeo servis srpskom teniseru i potvrdio pobedu i plasman u četvrtfinale.

Reuters

TOK MEČA

Drugi set:

- SET I MEČ! Još jedan očajan servis gem Viktora Troickog, što je Španac iskoristio i brejkom zatvorio meč.

- Spasao je brejk loptu Troicki i tako ostao u igri za ovaj set. U narednom gemu, na servis rivala, Viktor je imao 15:30, ali je Augt ponovo sjajnim servisima "pobegao" od problema i došao na set od pobede - 3:5.

- Međutim, Viktor pokazuje znake života. Vratio je jedan brejk, a potom i uzeo svoj servis za 2:3. Agut je osvojio nareni gem i prekinuo mini seriju protivnika - 2:4.

- Izgleda da je pitanje pobednika rešeno! Španac je napravio još jedan brejk, i sada je na pola koraka od pobede - 0:3.

- Ponovo je Troicki poklekao već na startu seta i dozvolio protivniku da mu oduzme servis. Viktor igra drastično lošije u odnosu na duel sa Nadalom. Našem igraču ništa ne polazi za rukom, greškama poklanja poene rivalu - 0:2.

USA Today

Prvi set:

- I na kraju ništa! bilo je 15:30 na servis Španca, ali je Agut sjajnim servisima osvjoio tri poena zaredom i do vođstva u setovima - 3:6.

- Sada Španac nije dao priliku našem teniseru da dođe do brejk lopte i poveo je 5:2. Potom je imao i tri set lopte Agut na servis Troickog, koji je uspeo da ih spasi, i sada mora da krene na sve ili ništa ako hoće da ostane u setu - 3:5.

- Imao je naš teniser priliku za brejk, ali je nije iskoristio. Ipak, potom je bio siguran na svoj servis i smanjio na 2:4.

- Potvrdio je brejk Bautista-Agut, a potom je mogao i do novog brejka, ali se Troicki izvukao iz neprijatne situacije i osvojio prvi gem - 1:3.

- Loše je počeo Troicki. Agut je najpre osvojio svoj servis gem, a potom i napravio brejk. Uspeo je odmah da uradi ono što Nadal nije tokom celog meča sa Viktorom, da napravi brejk - 0:2.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija