• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.10.2016

11:11

TENISERKI PRETILI SMRĆU! Ukrajinka preživela pakao u Moskvi!

Tenis

TENISERKI PRETILI SMRĆU! Ukrajinka preživela pakao u Moskvi!

Podeli vest

Ukrajinska teniserka Elina Svitolina prošla je kroz "pakao" na turniru u Moskvi jer su joj stizale pretnje smrću

Otišlo je predaleko! Rusija i Ukrajina jesu u sukobu, ali sport bi trebalo da bude izolovan od takvih stvari. Međutim da to nije slučaj, dokaz je Svitolina koja je imala puno problema u ruskoj prestonici.

Ona je u polufinalu Kupa kremlja poražena od Ruskinje Svetlane Kuznjecove, ali je pred ovaj meč doživela traumu.

- Čestitam Sveti, zasluženo je slavila. Lepo je bilo imati podršku sa tribina iako nisam odavde, ali... Pred sam meč stiglo mi je mnogo pretećih poruka preko društvenih mreža. Dešavalo se to i ranije, ali nikada ovoliko i nikada tako agresivno - rekla je Svitolina i dodala:

- Znaju i u kom hotelu sam odsela, pretili su mi ubistvom... Očigledno je da je sve to povezano sa politikom, ali ja sam samo sportistkinja, ja se ne bavim sa tim. Veoma mi je teško, ne verujem da ću ikada više igrati ovde - poručila je Ukrajinka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija