• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

08.12.2016

13:26

OBRADOVIĆ NA BEKEROVOJ STRANI: Boris poslao pravu poruku Novaku, Imazove metode neozbiljne!

Tenis

OBRADOVIĆ NA BEKEROVOJ STRANI: Boris poslao pravu poruku Novaku, Imazove metode neozbiljne!

Podeli vest

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović smatra da je Boris Beker mnogo učinio za Novaka Đokovića, i da je Nemac poslao pravu poruku našem asu

Podeljena su mišljena kada je reč o tome što su Novak Đoković i Boris Beker odlučili da stave tačku na međusobnu saradnju.

Dok jedni smatraju da Nemac nije uradio ništa za Noleta i da je samo sebe izreklamirao i tako se vratio na veliku scenu, drugi veruju da je Beker mnogo značio do skoro prvom reketu sveta, a uvu grupu spada i selektor našeg Dejvis kup tima.

- Beker je mnogo značio Đokoviću. O njemu ću uvek govoriti u superlativu. Postigao je neverovatne stvari u igračkoj karijeri i prenosio je to znanje na Novaka. Vrlo mlad je osvojio Vimbldon, a treba znati kako da se nosiš sa tolikom slavom u tom uzrastu. On ima poseban šmek, jer Nole nikad ne bi mogao da radi sa nekim poput Lendla - rekao je Bogdan Obradović za Novosti.

Selektor naše reprezentacije u prvi plan je stavio poruku koju je Beker poslao Đokoviću.

- Boris je u duši takmičar. Ovim je želeo da opomene Novaka, da mu jasno stavi do znanja - "kad ja odem, treniraj više, radi više". Pričao sam mnogo puta sa Bekerom, znamo da su postojali sitni problemi u timu, ali glavna prepreka na kraju je bila ta što Nemac nije mogao da prihvati da je njegov pulen slabije trenirao - smatra Obradović.

On se osvrnuo i na Pepea Imaza, odnosno metode koje koristi ovaj ekscentrični Španac.

- Ne znam ništa o Pepeu Imazu, ali ne računam njegove metode kao ozbiljan zanat. Kada se traktor zaglavi u blatu, potrebna je poluga i pravi alat da se izbavi odatle. Fizička snaga i veća količina rada su ključ, a ne kopanje po emocijama. Bez jakog treninga nema ni jakog forhenda, neće ti reiki tehnika pomoći da udariš jače lopticu - zaključio je Obradović.

ARMENULIĆ SAVETUJE ĐOKOVIĆA: Sampras ti je najbolje rešenje!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vitez

pre 7 godina

NAMESTALJKA!!!!!!!! NE MOZE SRBIN DA BUDE NAJBOLJI SVIH VREMENA!!!! NOVAK JE UCENJEN!!!!!!\n

Slavko

pre 7 godina

OD DOKONE ,RUZNE ,BEZVREDNE ,NEKORISNE ,BOLESNE DOMACICE

xxx

pre 7 godina

Svaka cast sve na mestu lepo receno dodje nadal jak ko konj a nas nole meditira taj pepe da valja bio bi on odavno kod nadala zato nole nas vataj se mesa malo svelaracije usut rakije jebiga po srpski zasto dizes tri prsta seti se kako je bilo 2010 i nadalje nesto si zatajio vracaj se sunce ti zareno razbio sam vec jedan tv nemoj i ovaj ko ce to kupiti ponovo nemogu vise

Danilo

pre 7 godina

Obradovic bi mogao malo i da udahne vazduh..Čuj intelektualnu veličinu; "kad se traktor zaglavi u blatu...", E, bogo mili, ko sve presudjuje Djokoviću...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija