• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.01.2017

10:50

PUKLA SERENA! Amerikanka poražena od 72. igračice sveta!

Tenis

PUKLA SERENA! Amerikanka poražena od 72. igračice sveta!

Podeli vest

Serena Vilijams je doživela šokantan poraz na startu nove sezone, pošto je bolja od Amerikanke na turniru na Novom Zelandu bila Medison Bregli sa 2:1 po setovima 4:6, 7:6, 6:4

Bregli, koja je 72. na WTA listi ovo je sigurno najveća pobeda u karijeri, s druge strane, za Serenu je ovo bilo upozorenje pred prvi grend slem u sezonu Australijan open. 

Brenglova će u četvrfinalu igrati protiv talentovane Letonke Julije Ostapenko.

Turnir u Oklandu zavšen je i za Venus Vilijams, Venus, koja se pred meč drugog kola povukla zbog povrede ruke. I Serena i Venus su želele da iskoriste ovo takmičenje kako bi se što bolje pripremile za Australijan open, ali nisu uspele da odigraju željeni broj mečeva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija