• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.01.2017

16:24

(FOTO) OVAKO SE ENDI MOTIVIŠE! Marej ima amajliju, evo šta je poneo u Australiju!

Tenis

(FOTO) OVAKO SE ENDI MOTIVIŠE! Marej ima amajliju, evo šta je poneo u Australiju!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Endi Marej do sada je pet puta gubio u finalu Australijan opena, a ove godine će na zanimljiv način pokušati da skine kletvu sa sebe

Britanac nikada u karijeri nije osvojio Ozi open, a u četiri od pet finala  je gubio od Novaka Đokovića. Upravo je od Srbina poražen i pre nekoliko dana u finalu turnira u Dohi, pa je za zanimljiv način odlučio da se motiviše.

Naime, Marej je u Melburn poneo utešni pehar koji mu je u Dohi pripao kao poraženom u finalu. On ga je nosio sa sobom na prvi trening na Rod Lejver areni.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VESNA

pre 7 godina

E, ako mu to ne pomogne, ništa neće! Mislim da će mu, ipak, glavni saveznik biti sam Nole, ako se mentalno nije vratio na svoj raniji nivo. Ako između Noleta i Mareja dođe do epskog finala u Melburnu, biće to isključivo borba na mentalnom polju. Idemooooooo Nole, tvoja amajlija je sam Bog, pa zato ne vodi onog tvog Pepea u Australiju!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija