• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

11.01.2017

09:29

VILANDER POSLAO ZABRINJAVAJUĆU PORUKU: Novaka volim više nego ikad, biće najbolji u istoriji!

Tenis

VILANDER POSLAO ZABRINJAVAJUĆU PORUKU: Novaka volim više nego ikad, biće najbolji u istoriji!

Podeli vest

Nekadašnji teniser Mats Vilander, koji je poslednjih nekoliko godina poznat kao najveći kritičar Novaka Đokovića, istakao je da nikada nije rekao da ne voli našeg asa, kao i da mu se sviđa "novi" Đoković

- Nikada nisam rekao da ne volim Novaka! Možda jesam spomenuo nešto što se ljudima u Srbiji nije svidelo, ali to je bilo pre desetak godina, kada je Novak počeo da se probija. Video sam da je bio talentovan, ali mu je bila potrebna pomoć da prevaziđe sve slabosti i uspeo je - rekao je Vilander.

On je istakao da mu ne smeta što nije popularan među Srbima.

Kada se jednog dana sve ovo završi i kada Novak zauvek bude ostavio reket, svima će biti jasno da je Đoković bio najbolji teniser svih vremena

Mats VIlander

- Ljudi pamte nešto što sam rekao kada je Đoković imao 18 godina, a ne sećaju se da sam 2015. rekao da će osvojiti sva četiri grend slema, pa isto i prošle godine. I sada kažem, da će ove sezone to uraditi. I ako ne bude uspeo, opet ću verovati u njega. Veliki sam Novakov navijač, i ovog novog Novaka sada volim više nego ikada ranije - poručio je Šveđanin za Blic.

Vilander je prokomentarisao i početak sezone, odnosno Novakovu pobedu nad Endijem u finalu turnira u Dohi.

- Novaka nije bilo nigde u drugoj polovini 2016, ali od takvog borca uvek očekujete da bude jači nego što je bio pre pada. Kada je propustio seriju meč lopti u drugom setu i uspeo da se vrati u meč, rekao sam sebi: "Da, ovo je pravi Novak, ovo je taj Novak!". Nije odigrao savršeno, ali je pokazao da jebivši broj 1 ponovo među nama - istakao je Šveđanin, i dodao:

Rodžer ili Rafa teško do titule

Vilander je prokomentarisao i šanse Rodžera Federera i Rafaela Nadala na prvom grend slemu u sezoni
- Ne vidim da bi Federer ili Nadal mogli da osvoje Australijan open. Ako bih morao da biram, onda glasam za Nadala, koji je mlađi, snažniji i ambiciozniji. S druge strane mislim da bi Federer, pre nego Nadal, mogao da pobedi Đokovića ili Mareja u Melburnu. Međutim Rodžer nema snage da se bori po paklenoj vrućini - smatra Vilander.

- Vidim da je pun samopouzdanja, a on je teniser ko koga raspoloženje i duševni mir dosta utiču na igru.

On je naglasio da veruje da će Đoković prestići Rodžera Federera po broju grend slemova (17:12).

- Novak je dugo bio broj 1, i ne vidim zašto se ne bi vratio na troj. Moj savet mu je da pažljivo bira turnire i napada Melburn, Pariz, London i Njujork. Dokazao je da je najbolji, sada treba da se okrene drugim zadovoljstvima. Siguran sam da će Đoković osvojiti više grend slem titula od Federera - poručio je Vilander, i na kraju pokušao da „kupi“ Noletove navijače.

- Kada se jednog dana sve ovo završi i kada Novak zauvek bude ostavio reket, svima će biti jasno da je Đoković bio najbolji teniser svih vremena - poentirao je Mats, i tako verovatno zabrinuo sve navijače Novaka Đokovića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
John Smith

pre 7 godina

Rečenica iz kultnog filma,, Balkanski špijun", koju izgovara Jakovljević Iliji Čvoroviću ,,Vi ste svakako bolestan čovek", savršeno odgovara mentalnom stanju g-dina Vilandera. Novače legendo, cela Srbija ti želi brz povratak na tron!!!!!

Drajver

pre 7 godina

Boze, zasto mu nepuste njegov komentar od pre par meseci kada je izvredjao gospodina Djokovica i sve Srbe, svojom konstatacijom, kako su se Novakovoj pobedi obradovali samo neki Srbi i sam gospodin Djokovic. Treba da se stidi!

hok

pre 7 godina

Ma ne treba nasedati na vilanderovu pricu,on je .... ali mu je neko utuvio u glavu da kod Srbina neces izazvati nepobedivi inat samo ako ga hvalis i mazis.To je upravo njgov cilj da previse opusti Novaka svojimizjavama,da ga nahvali da ne bi u Novaku probudio Srbski inat.

Kajak

pre 7 godina

Sta je ovome odjednom? Pre pola godine ga je pljuvao na sav glas. Ajmo, Nole...

Rale

pre 7 godina

Hvala Bogu da i tebi jednom dođe iz dupeta u glavu ,da ne ideš van pameti i činjenica.

Aca

pre 7 godina

Koji je danas datum? Da nije ovog snega, pomislio bih da je ovo "prvoaprilsko" izdanje!!!

Beograd naš grad

pre 7 godina

Novak je naš i najbolji na svetu. Maccje u pravu kada komentarise jer on to gleda profesionalno a mi se uvek pecamo i neprihvatamo kritike a kriteka mogu u zivotu da ti vise pomognu nego hvalospev. Hvala Macu i Novak to i te kako razume. Sada će se probuditi i nastaviti gde je započeo.

JA

pre 7 godina

Ili Vilander pati od totalne amnezije ili je, sto je najverovatnije, beskrajno bezobrazan. I nema pravo da na takav nacin komantarise ni Srbe a ni Novaka. Kada bude prvi toliko nedelja kao Novak moze da se oglasi ali samo lepim komentarom. Bili su na prvom mestu i drugi teniseri pa nisu bili prvi ali ih Vinander ne pominje u svojim kometarima. Nismo nikada culi da se nekom teniseru toliko podsmeva kao Novaku a to ne moze da se smatra kao profesionalan komentar vec samo kao napad i na Novaka i na njegove simpatizere. Jadan je i sitan Vilander. Da i ja njega malo kritikujem: jadne i ofucane somotske pantalone, sako koji visi na njemu...a i dok se bavio tenisom nosio je dugu kosu da bi kopirao Mekinroa....A na egzibicionim mecevima bas i ne pokazuje neke teniske vestine...Nije lepo tako pisati o nekome, zar ne? Nisam mogao da odolim iako Vilander ovo nece procitati. Meni je bar malo lakse u dusi.

Citat bez komantara

pre 7 godina

- Novak je završni Masters osvajao pet puta. Zaista niko ne želi da Đoković opet pobedi, osim nekoliko stotina Srba - rekao je Vilander gostujući u jednom britanskom TV prenosu

kole66

pre 7 godina

Komentar u fazonu ja te lazem, a ti mi ne verujes.

Ilijenadin

pre 7 godina

Taj pre podne mrzi sebe, a posle podne mrzi ceo svet.

asid

pre 7 godina

Ovaj Mats se baš zdravo i raznovrsno hrani, jedan dan brsti buniku a drugi peruniku!

Lala iz Banata

pre 7 godina

Некад су такви носили епитет: ... - ПИЦА СА 2 ЛИЦА...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija