• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.01.2017

10:58

VILANDER OBRNUO PLOČU: Marej je favorit u Melburnu, Đoković nema snage za pet setova!

Tenis

VILANDER OBRNUO PLOČU: Marej je favorit u Melburnu, Đoković nema snage za pet setova!

Podeli vest

Prevrtljivi Mats Vilander ponovo je obrnuo ploču i sada je istakao da je Endi Marej prvi favorit za osvajanje Australijan opena

 

 

Vilander je pre nekoliko dana šokirao Srbiju izjavama kako obožava Đokovića i kako će on biti najbolji na svetu svih vremena kada završi karijeru, ali u novom naletu iskrenosti priznao je da ne vidi Novaka kao favorita za krunu u Melburnu.

- Za mene je Marej prvi favorit na Australijan openu. Na njega neće negativno uticati poraz u finalu Dohe, iako je izgubio od Đokovića. Ipak, Novak nema snage da mu se odupre u pet setova, Endi je mnogo bolje fizički pripremljen - smatra Mats Vilander.

On je priznao da sa uzbuđenjem iščekuje da ponovo vodi Rodžera Federera na terenu u Australiji.

- Njegov povratak na Hopman kupu je bila najsvetlija tačka nove sezone. Rodžer će biti u Melburnu velika opasnost za sve. Za njega je odlično da u što ranijoj fazi odmeri snage sa Marejem ili Đokovićem - istakao je Vilander.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 7 godina

Moze da ga odvali u tri, ne mora u pet, mada je u pravu sto se tice snage. Onaj se napumpao do maksimuma. Videlo se to i u Dohi. Ako Novak uspe da ga razvuce po terenu, od strane do strane, pa ga tako zamara, to bi bio veliki plus.

Baja

pre 7 godina

Šljam. Manite se više ovog nedostojnog lika,nebitno je šta taj olinjali nesretnik misli.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija