• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: twitter

29.01.2017

13:27

(VIDEO) ŠAMPION U SUZAMA! Federer zaplakao posle trijumfa

Tenis

(VIDEO) ŠAMPION U SUZAMA! Federer zaplakao posle trijumfa

Podeli vest

Pustio je Rodžer Federer suzu, mušku, najtežu! Švajcarac je u 35. godini osvojio Australijan open, svoj 18. grend slem trofej u karijeri i nakon poslednjeg poena je zaplakao

Nije ni čudo, dugo je Federer čekao taj pehar, četiri i po godine nije uspeo nijedan od četiri najveća trofeja da uzme i uspelo mu je sada, kada mu niko nije davao ni gram šansi.

Nema dileme da će Švajcarac ovim uspehom potvrditi svoju poziciju u zapadnim medijima najvećeg tenisera sveta svih vremena.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Biki

pre 7 godina

Cestitam na pobedi! No lakse je pobediti kad nema Mareja i Djokovica!!!

Biki

pre 7 godina

Lakse je pobediti kada nema Mareja i Djokovica!!! Cestitam!!!

Vitez

pre 7 godina

Naravno kada su mu ocistili zreb pa mora da pobedi!!! Cista namestaljka!!!! Samo slep ne vidi!!!!!\n

Ceca

pre 7 godina

Najbolji svih vremena?Vreme ce to pokazati!Duplo manje pobeda ima od Nadala u medjusobnim susretima na Grem slemovima i kako je moguce da je najbolji svih vremena?Medicinska pomoc u trenutku kad Nadalu najbolje ide.I to od coveka koji je najpopularniji.Da je to Nole uradio svi svetski mediji bi brujali o tome,al posto je Roger onda se cuti.Beliki pozdrav Noletu.Vreme je na tvojoj strani!

dexx

pre 7 godina

Bik@Vitez@ Zasto se Djokovic i Marej nisu potrudili da Federer ne osvoji trofej?? Zasluzena pobeda za pravog sportistu.. Svaka cast..\n

Pih

pre 7 godina

A jes odvratan... neznam koji je više, onaj britanac ili ovaj ljigavac!

Vlah alija

pre 7 godina

Ovi vaši komentari samo potvrđuju ono što wilander tvrdi da nole ima najprimitivnije navijače na zemaljskoj kugli ,teško noletu sa ovakvim idiotima

Penzioner

pre 7 godina

Ljigavac, plakao jer je svestan da mu je to poslednja titula !!! A i iz aviona se videlo da je "rezirao", pobegao na "medic.tajm" bas kad je Nadal bio nadmocan u svemu i kada mu je pretila katastrofa !!! Rekoh LJIGAVAC !!!

zoran

pre 7 godina

Endi i Novak su "kulturno" zamoljeni da se sklone , a ostalo je Fedja morao sam da uradi. To je takozvano indirektno namestanje. Jasno kao dan da je trebalo njemu omoguciti da uzme 18 titula to je odavno poznato...Sada treba ocekivati i njegovo oprastanje od tenisa.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija