• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.02.2017

12:37

(FOTO) MEDITACIJA U PARKIĆU! Ovako se Đoković priprema za bratski duel u Nišu!

Tenis

(FOTO) MEDITACIJA U PARKIĆU! Ovako se Đoković priprema za bratski duel u Nišu!

Podeli vest

Novak Đoković predvodiće Dejvis kup tim Srbije u duelu protiv Rusije u Nišu tokom prednostojećeg vikenda

Drugi teniser sveta nažalost ranije je okončao takmičenje na Australijan openu, ali će zato svež i odmoran, željan mečeva i pobeda dočekati Ruse u "Čairu".

Znamo da Novak voli da meditira, pa je slobodno vreme nakon treninga iskoristio da uživa u jednom parku u Nišu, kako bi se opustio i mentalno jak dočekao predstojeći duel. 

Inače, srpski teniseri u sredu od 15.00 časova imaju slobodan trening u Nišu za navijače koji nisu uspeli da dođu do ulaznica za mečeve tokom predstojećeg vikenda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srbIN

pre 7 godina

I dalje praktikuje ove okultne radnje, dokle god se bavi ovim, nastavice da propada i igrac, i sto je jos vaznije kao covek.

neznanje je moc

pre 7 godina

Okultne radnje koliko je poznato uvek se rade u tajnosti . Koje to okultne radnje Nole obavlja ovde javno na klupici u parku ? Prinosi zrtvu, proliva krv, kuva krilca slepog misa, obavlja neki obred ?

Mitat

pre 7 godina

Nije on pod vašem vašu postavljen u zadnje vreme....covek prolupao, nažalost!!!!

Zoki

pre 7 godina

Covek je samo seo da odmori i da se malo relaksira. Izlaze lice i dlanove suncu i na taj nacin skuplja vitamin D koji dize imunitet i raspolozenje. Sta vi znate sta je vrhunski sport, biomehanika, nutricionizam i medicina. Pa nije on bas toliko "prolupao", pre nekoliko nedelja je olesio Marija. Uostalom on najbolje zna kako i sta i na koji nacin, necemo mi umesto njega da drzimo reket i trcimo po terenu. Kao sto uostalom i mi nismo osvojili to sto je on osvojio i sve postigao. Otvorio ljudina vrtic za decu u Nisu a vi gledate ovu sliku i pricate da je prolupao. Stvarno sramota. Nole najbolje zna a vi mu ne otezavajte ako mu mislite dobro.

jelena

pre 7 godina

Nole je vrh u svakom pogledu. A veci dio nacije nezna ni objasnit sta je meditiranje. Mi zivimo 100 godina unazad. i nase opustanje se sastoji u alkoholu. pusenju, spavanju do podne i kritikovanju drugih! Strsno i zabrinjavajuce !!!

Goran

pre 7 godina

Novak je osvojio preko 10 trofeja i gomilu pojedinacnih priznanja kao Junior...80 pehara i jednu medalju kao senior kao i jos 34 seniorska finala i brdo pojedinacnih priznanja...Za reprezentaciju kao junior: Evropski prvak i Srebro sa Svetskog Prvenstva 2001...Evropski Prvak 2003...Kao Senior: Bronza na Olimpijadi 2008,Dejvis Kup 2010 i Vicesampion 2013,Hopman Kup Vicesampion 2008 i 2013...I onda se nadju dokone budale da prozivaju njega i njegove uspehe da omalovaze,smesni ste...

Vuki

pre 7 godina

Nikad mi ne izadje slika dole ispod teksta, ne znam zašto..

Napo Leon

pre 7 godina

kad ustaneš-pomiriši cvet prvo u parku il'šumi,zagrli svako drvo ljubi bližnjeg i daljneg svog ljubi sve- k'o rođenog voli i voleće te i sam Bog

Miki

pre 7 godina

Koji ste vi idioti... bolje da napravite nešto od sopstvenog života, nego što razmišljate o tome šta Đoković jede i da li meditira ili ne...

zoran

pre 7 godina

Ovo je vec egzibicionizam. Meditiranje je veoma korisno, ali radis ga kod kuce ili negde u prirodi gde se ne slikas. Kako je receno od mudrih - neka leva ruka ne zna sta ti radi desna - Pusti se samo reklamiranja koje samo ukazuje na nekontrolisani egoizam..

Sale

pre 7 godina

U ovome ne vidim nista lose. Mladic sedi pristojno na klupi i odmara. Pogledajte samo kakve vezbe rade nasa deca, devojke, supruge, kolege i koleginice u "savremenim" fitnes klubovima.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija