• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.02.2017

07:00

NOLE OBJASNIO KOLIKO MU ZNAČI MAŠA: Šarapova i ja smo veoma bliski!

Tenis

NOLE OBJASNIO KOLIKO MU ZNAČI MAŠA: Šarapova i ja smo veoma bliski!

Podeli vest

Teniserka Marija Šarapova i ja smo veoma bliski prijatelji, rekao je ruskim novinarima u Nišu najbolji srpski teniser Novak Đoković

Protekle nedelje Srbija je eliminisala Rusiju (4:1) već u prvom kolu Dejvis kupa, a doskorašnji prvi reket sveta pričao je posle meča o odnosu sa lepom Mašom.

- Marija i ja se oduvek odlično slažemo, ona mi je bliska prijateljica i veoma je poštujem. Ona je fascinantna osoba i sportista koji stalno napreduje. Žao mi je zbog onoga što joj se dogodilo, nema je na turnirima već godinu dana - rekao je Đoković.

Šarapova je zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci najpre suspendovana na dve godine, a nakon žalbe sud u Lozani (CAS) umanjio joj je kaznu za devet meseci. Ona će moći da se takmiči već od 26. aprila, a Novak joj je poželeo da opet bude najbolja na svetu.

- Videli smo se u međuvremenu nekoliko puta i bila je srećna, nasmejana. Vraća se u aprilu i baš mi je drago da će se i ta suspenzija završiti. Želim joj sve najbolje, kao i da ponovo postane prva igračica sveta, jer ona to zaslužuje - zaključio je Đoković.

RUSKA TENISERKA: Novak je nekad bio kul tip, a sad je kao UNIVERZALNI VOJNIK!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar Golemi

pre 7 godina

Masa i Nole treba da se oprobaju u mix double..........

Dera

pre 7 godina

Ana , Masa ,.............u , sav sam se najezio , ne, ne preporucujem nista , samo onako , javlja mi se apro po trenutnih problema .

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija