• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.02.2017

13:52

ŠOKANTNA IZJAVA TIPSAREVIĆA: Dobro je za tenis što je Novak pao! Bio je mnogo dosadan

Tenis

ŠOKANTNA IZJAVA TIPSAREVIĆA: Dobro je za tenis što je Novak pao! Bio je mnogo dosadan

Podeli vest

Srpski teniser Janko Tipsarević istakao je da je za tenis dobra stvar što je Novak Đoković prestao da pobeđuje sve redom, ali je dodao i da javnost previše osuđuje do skoro prvog igrača sveta

Tipsarević se trenutno nalazi na turneji u Južnoj Americi, a medije u Buenos Ajresu je zanimalo kako on gleda na situaciju u kojoj se našao Novak Đoković, tačnije na poraz u drugom kolu Australijan opena.

To je sve iznenadilo, ali se dešava. Ljudi su pogrešno napali Novaka da više nije isti momak. Nivo na kojem igra poslednjih godina je toliko visok, da kada se desi da izgubi finale Ju Es opena i igra "samo" finale završnog mastersa sezone i osvoji "samo" Toronto, kažu da mu je igra sra*e! Mislim da nije fer kako ga mediji nekada tretiraju. Sem toga, svi znamo da se ne može ostati na tom nivou zauvek, jer igrači dolaze i odlaze - rekao je Janko i dodao:

- Ne bih se iznenadio i kada bi na kraju godine neko o kome ni ne razmišljamo trenutno bio prvi na svetu. Osećam da nije dobro što Novak nije na istom nivou, ali to ujedno nije loše za tenis pošto imate te promene koje privlače više navijača. Pa ja kao jedan od njegovih najbližih prijatelja nikada ne gledam kada on igra pošto je dosadno i znaš da će na kraju da pobedi! Tako ja kao njegov prijatelj mislim, a kamoli neki prosečan navijač. Tako da mislim da to nije loše za svet tenisa, ne bi li malo došlo do promena - objasnio je Tipsarević.

On je govorio i o svojoj povredi, koja je sada daleka prošlost.

Najviše mi je nedostajalo da igram tenis bez bola. Jer i kada bih igrao, bio bih potpuno drogiran od lekova. Bol i ležanje u krevetu su trajali tri godine, što nije nikako kratak period - istakao je Tipsarević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Radomir

pre 7 godina

Tipsarevićeva izjava nije zlonamerna. Siguran sam da bi on voleo da Novak ponovo nastavi da bude dosadan.

mica

pre 7 godina

pa sta je to nenormalno ?svaki sportista bude u vrhu svje karijere i ode dolaze mladi hvala bogu!!

Ljubo

pre 7 godina

Srbi ( teniska nacija??? !!!) ,kako su se ponasali i u toku pobeda , a pogotovu u poslednje vreme prema Djokovicu ,nebi me iznenadilo da uskoro predje igrati za drzavu Ameriku ( pod njihovomvzastavom ) .Mi ne znamo " normalu" ....

DJoLe

pre 7 godina

Tipso nastavi da treniras i da dobro igras tenis... Navijacemo za tebe zdusno... I za Viktora... Za sve vas dok se borite za DRUGO mesto sa svetskim igracima na ATP. Bice jako interesantno! A Tron, ostavite Caru! Kome to mesto pripada.... NOVAKU!!!!!!! NOLE BR 1. Svi ostali se bore za 2. mesto.... IDEMO NOLE!!!!

Dragan KNN

pre 7 godina

Није Типса рекао да је Новак досадан , не изврћите у коментарима , већ је досадно знати резултат меча унапред када игра Новак. Ноле је цар и бити ће опет најбољи , побјеђујући најбоље , губећи од оних мало лошијих . Тек толико да не буде "досадан". Типса , изјава ти је ОК !

zoran

pre 7 godina

Tipsa je inderektno objasnio da je sve ovo namestaljka.

milunher

pre 7 godina

Samo sto nije rekao da je ovo sve namesteno od strane organizatora zbog ogromne love. E pa gledajte se smi ,lopovi

moma

pre 7 godina

Meni je dosadno kad Janko igra,jer od nekada najboljeg igrača sveta u mlađim kategorijama,nikad nisam siguran da će nekoga pobediti.Mnogo volim dosadne sportiste koji suvereno vladaju sportom kojim se bave , strani fudbal i košarku gledam samo utakmice kada igra neki velemajstor.Konfekcija i prosečnost me ne zanimaju.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija