• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.02.2017

11:43

AMERI PONIZILI NEMICE! Pustili im himnu Trećeg rajha pred Fed kup!

Tenis

AMERI PONIZILI NEMICE! Pustili im himnu Trećeg rajha pred Fed kup!

Podeli vest

Težak skandal u američkoj režiji dogodio se uoči početka Fed kup duela SAD - Nemačka, kada su domaćini pustili Nemicama himnu - Hitlerovog Trećeg rajha

 

Melodija je krenula kakva je i danas, ali su reči bile iz doba nacista! Malo su izvadili stvar navijači gostujuće reprezentacije, koji su otpevali ispravni tekst.

Međutim, to nije umirilo Nemice, koje su bljuvale vatru posle mečeva. Prednjačila je teniserka srpskog porekla Andrea Petković, koja je rekla da nikad u karijeri nije bila više ponižena.

To je oličenje neznanja, nikada nisam bila više ponižena u životu! Već 13 godina igram u Fed kupu i nikada ovako nešto nisam doživela, ovo je definitivno najgora stvar koja mi se desila u ovom takmičenju. Ovako nešto ne bi smelo da se dogodi u SAD u 2017. godini - besnela je Petkovićeva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija