• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.02.2017

14:01

BEKER PLAŠI ĐOKOVIĆA: Nadal i Federer su poslali jasnu poruku! Rafa je favorit na Rolan Garosu!

Tenis

BEKER PLAŠI ĐOKOVIĆA: Nadal i Federer su poslali jasnu poruku! Rafa je favorit na Rolan Garosu!

Podeli vest

Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker rekao je da je Australijan open pravi dokaz da će 2017. godina biti mnogo drugačija od prethodne, i da Nole i Endi Marej neće biti suvereni vladari

Beker je uveren da Đoković i Endi Mari neće biti toliko dominantni i da će se Rodžer Federer i Rafael Nadal pitati za trofeje na mnogim turnirima.

- Nadal i Federer su Mareju i Đokoviću poslali jasan signal da su se vratili. Nadal je sada favorit na Rolan Garosu, već je pokazao za šta je sve sposoban. Njihovo finale je bilo sjajno i otišlo je u peti seti. Niko nije očekivao da će se njih dvojica boriti za titulu. Došli su posle povreda i Federer je zaslužio da pobedi jer je na kraju bio hrabriji - poručio je Beker. 

Prošla sezona u potpunosti je pripala dvojici prvoplasiranih igrača na ATP listi, a Nemac Boris smatra da je situacija sada mnogo drugačija. 

- Sada Endi i Novak znaju da neće sve biti lako u 2017, da pobede neće biti njihovo ekskluzivno parvo. Sada je tu opet grupa od četvorice-petorice tenisera, ako računamo i Vavrinku. Odlično je za tenis što se Rafa vratio, mada još nije došao do vrhunca - istakao je Nemac, i dodao da je i dalje u odličnim odnosima sa Novakom Đokovićem.

- I dalje smo dobri prijatelji i često razgovaramo - zaključio je Nemac.

NOVAK ZBOG PRINOVE PROPUŠTA JU ES OPEN! Drugi teniser sveta menja planove zbog bebe!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
poruka

pre 7 godina

A je l ' to mozda Beker salje poruku da vrati njega u svoj tim ? Toliko vremena prodje a niko da angazuje takvog vrhunskog trenera. A i u medijima je i dalje samo zahvaljujuci pricama na temu Novak.

Lucky

pre 7 godina

Хехе,како игра у задње вријеме, Ђоковић ће се борити за останак у првих 100 :) .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija