• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

16.02.2017

09:34

JELENA JANKOVIĆ ODLAZI U PENZIJU!? Srpska teniserka razmišlja o povlačenju!

Tenis

JELENA JANKOVIĆ ODLAZI U PENZIJU!? Srpska teniserka razmišlja o povlačenju!

Podeli vest

Srpska teniserka Jelena Janković priznala je da razmišlja da završi karijeru, ako bude morala da počinje turnire od kvalifikacija

Jankovićeva je poražena u prvom kolu turnira u Dohi od Ruskinje Anastasije Pavljučenkove (6:1, 6:4).

- Ako budem uspela da se vratim u vrh i zaigrala kako treba, igraću još, ali ako budem morala da igram kvalifikacije na svakom turniru, to će biti malo teško sa 32 godine - rekla je Jankovićeva.

Srpska teniserka najavila je odmor i poručila da joj je tenis doneo mnogo u životu.

- Prvo ću da odmorim ovu napaćenu dušu. Umorio me je ovaj sport. Tenis je naporan, ali mi je doneo mnogo toga. Zahvalna sam na svemu, ali želim da odigram još malo da vidim koliko mogu - rekla je Jelena.

Jelena smatra da su joj kvalifikacije u Dohi, koje je morala da prođe, prijale jer nije imala mnogo mečeva.

- Kvalifikacije su mi u neku ruku dobro došle, jer su mi potrebni mečevi u kontinuitetu, da se vratim u formu i da stičem samopouzdanje - izjavila je Jankovićeva.

Ove zime je još jedna srpska teniserka Ana Ivanović završila karijeru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alvado Taler

pre 7 godina

Jeco, Srbija te voli sta god da odlucis. Ti si nasa priceza a ne robinja zbog sporta. Uzivaj u zivotu i ljubavi, nas koji te iskreno volimo kao ljudsko bice a ne samo zato sto o tebi pisu mediji. Kad bi svaki od nas uradio 1ppm u svom patriotizmu od onog sto si uradila, Srbija bi bila Svajcarska. Neka ti prioritet bude porodica i bices nasa kraljica!!!!\n

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija