• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.02.2017

21:15

ĐOKOVIĆ SPREMIO IZNENAĐENJE! Novak odlučio da igra u Akapulku!

Tenis

ĐOKOVIĆ SPREMIO IZNENAĐENJE! Novak odlučio da igra u Akapulku!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković odlučio je da "razbije" odmor i učestvuje na turniru u Akapulku, koji se igra od 27. februara do 4. marta

Đokovićev prvobitni plan je bio da igra tek na američkoj turneji, odnosno na mastersima u Indijanm Velsu i Majamiju, ali je došlo do promene.

Drugi reket sveta je odlučio da se prvi put u karijeri pojavi na turniru u Akapulku, Meksiko openu, a vest je potvrdio direktor turnira Raul Zarutuza.

U Akapulku učestvuju još Rafael Nadal, Miloš Raonić, Huan Martin del Potro, David Gofan, Žil Simon, Felisijano Lopez, Nik Kirijos, Aleksandar Zverev...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mirko

pre 7 godina

Glavata dokona zena previse zvoca pa bezi u Akapulko da je ne gleda

Drago

pre 7 godina

Ja glupih komentara. Neznam zašto turate nos u njegov privatni život. Odkuda vam pravo na to i kako vas nije sramota, da kometarišete bilo šta protiv Đokovića, a on je naj veći Srbin na zemaljskoj kugli i on je taj preko koga je Srbija postala poznata u svijetu. Nije čovjek robot, da može uvjek igrati na naj višem nivoju, a sa kim živi to je njegova privatna stvar i on je izabro sa kime će živjeti sviđalo se to kome ili ne. Pitajte se vi sa kim vi živite i šta ste postigli u životu?

GURA

pre 7 godina

Niko ne tura nos vec mu glupa zena ne izlazi iz javnih medija samo se namece i trti ,to ljudima smeta jer je ruzna ,glupa ,negativna ,neinventivna ,nema sta pametno da kaze

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija