• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.03.2017

11:01

NOVAK ISKRENO PRIZNAO POSLE DEL POTRA: Bio sam blizu poraza, veoma sam srećan!

Tenis

NOVAK ISKRENO PRIZNAO POSLE DEL POTRA: Bio sam blizu poraza, veoma sam srećan!

Podeli vest

Novak Đoković izborio je plasman u četvrtfinale turnira u Akapulku pošto je posle dva i po sata igre i preokreta pobedio Huana Martina del Potra (2:1). Posle trijumfa je bio izuzetno zadovoljan, jer je, kako kaže, mogao da izgubi


- Svaki meč koji sam igrao protiv Delpa poslednjih godina bio je veoma neizvestan. Veoma sam srećan i ponosan što sam dobio ovaj meč, iako sam bio blizu poraza kada je servirao u trećem setu posle brejka i vođstva od 4:3. Tada sam samo bio fokusiran da mu vraćam što više loptica, što je veoma teško jer on odlično servira i ima snažan forhend - rekao je Đoković.

Drugi teniser sveta je na kraju bio zadovoljan igrom koju je pružio protiv Argentinca. 

O meču sa Kirjosom razmišljaću nakon što se naspavam,
Novak Đoković, drugi teniser sveta

- Mislim da sam odigrao dobar meč, a samo u nekoliko situaciji nisam taktički odradio posao na najvišem nivou. Nisam pravio mnogo grešaka, iako je bilo teško. Kada Del Potro udari bekhend i servira snažno kako ume, niko zaista ne može biti toliko brz da stigne te lopte. Ja sam samo pokušavao da predvidim te udarce i u ključnim trenucima u poslednjem setu sam uspevao da vratim neke od njih - zaključio je drugi teniser sveta.

Naredni protivnik Novaku Đokoviću biće 17. igrač sveta, Nik Kirijos.

- O meču sa Kirjosom razmišljaću nakon što se naspavam. Ovo je zaista bio dug meč, i pred duel četvrtfinala pokušaću da se oporavim i spreman dočekam duel protiv Nika -  dodao je Novak.


ĐOKOVIĆ JEDVA PREŽIVEO DEL POTRA! Novak gubio, mučio se, ali domogao četvrtfinala Akapulka!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija