• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.03.2017

07:00

ĐOKOVIĆ PORAŽEN U AKAPULKU! Kirijos servisima eliminisao Novaka sa turnira!

Tenis

ĐOKOVIĆ PORAŽEN U AKAPULKU! Kirijos servisima eliminisao Novaka sa turnira!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković pao je pred razornim servisima Nika Kirijosa na turniru u Akapulku, pa će Australijanac igrati u polufinalu - 7:6, 7:5

 

Nik Kirijos je maestralno servirao, napravio je čak 24 asa, spasavao ga je početni udarac u svakoj kriznoj situaciji tokom meča.

S druge strane, Đokoviću je zakazao upravo servis u poslednjem gemu drugog seta, izgubio ga je s nulom i tako poklonio pobedu izuzetno motivisanom Australijancu.

Prvi set je posle velike borbe otišao u taj brejk, gde je Kirijos uspeo da uzme poen Đokoviću i dođe na servis za set, ali mu se ruka stegla, napravio je dvostruku servis grešku i dao Novaku priliku da se spasi.

Uzalud je srpski teniser igrao sasvim pristojno, bilo je gotovo nemoguće oduzeti servis Kirijosu, koji je bombardovao teren servisima. Još jedna Novakova greška bila je dovoljna Australijancu da uzme set rezultatom 12:10 u taj brejku.

Gotovo identičan meč je viđen u drugom setu. Igralo se bez brejka sve do rezultata 6:5, kada je Novak odigrao katastrofalno, poslao tri lopte u aut i poklonio rivalu prolaz u polufinale.

Odavno Australijanac nije odigrao meč sa toliko motiva, pogotovo što je odavno jasno da gaji velike antipatije prema Đokoviću.

Njima dvojici je ovo bio prvi međusobni duel i dobio ga je Kirijos.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
boske100

pre 7 godina

Mora da je pred meč trebao da uspava dijete preko Skype-a ili eventualno da jede neke trave po naredbi ženice svoje.\n

SERGIJE

pre 7 godina

Nole pocni da jedes cvarke gibanice kacamak kavurmu da povratis snagu pa na teren onda

Abe

pre 7 godina

Ne mogu se trave pasti pa sa gladijatorima u arenu ući. Dok sebi ne dođe starog Novaka videti nećemo.

999

pre 7 godina

Mišo jeste vest ali NIJE NOVOST. Preporučujem mu da radi kako predlaže Sergije, a da zajebe ono sedenje u JOGI pozi, jer jogi drkadžije su sivl svetske sile od sportista, j*balo mater. Koji su ti guri usrani kurajberi, tupljenje k*rca za male pare .!

ACA

pre 7 godina

Kako se samo uplasio u zadnjem gemu,potpuno se oduzeo of straha.

Aleks

pre 7 godina

A tek njegovi intervjui prije par dana: ...spreman sam,...igram sve bolje,...ovog puta pobjedjujem,....koncentrisan sam kao nikad ranije,....! Sve više liči na tetku Jelenu Janković i penzionerku Anu...igrala sam sve bolje,...imam odličan stil.....A kad izgubi:....nijesam mogla da se koncetrišem,..baba mi umrla (šesta po redu),...imam opet šuljeve,....dobila sam....prejela sam se ćevapa....! Nole,..jednostavno se pomiri sa situacijom,..dolaze bolji i jači,..ti si završio karijeru, idi igraj se partizana i četnika sa sinom, svadjaj se oko večere sa suprugom, ostavi se nekakvih gurua i vidovnjaka što čitaju u dlan,....uźivaj, troši malo od onih par stotina miliona dolara! Dobar si bio ko' hlebac!

LJUBOMORA

pre 7 godina

Na*ebo je da oprostite kad dodje kuci.Gospodja ce ga nalepiti:"sram te bilo Novace,to je hvala,ni jednom nisi spomenuo svoju zenicu".nn

Sale

pre 7 godina

Vise od 10 godina u svetskom vrhu! Kakvi su to neumesni komentari? Pa osvrnite se malo oko sebe, ako vec sebe necete da gleate. Da li vozite auto? Sta s njim posle 10 godina? Da li i dalje ide 200 km na sat ili ga malo i pristedite? Nole je covek, ljudina koja nam je donela mnogo radosti! Svaka ti cast Nole.

dragan jovic

pre 7 godina

Bio sam sportista, bez proteina nema borbe.... 1 kg razlicitog mesa dnevno minimum za odrzavanje misicne mase i snagu... a gde je Beker da mu to kaze... nema ga vise sada guru u belom i blazirana nicim ostvarena zena (osim kao majka) komanduju... steta uskoro ce u penziju to je tako to je biologija... vreme trajanja

majstor zIVOTA

pre 7 godina

Da si je zalepio preko ustiIJU na vreme, ne bi do ovoga doslo

Car

pre 7 godina

Pogresne ljude je okupio oko sebe, prave je oterao. Ne moli se nego meditira, ne jede hranu za sportiste nego za prezivare. Joga i nutricija su cudo

Cinik

pre 7 godina

Nećeš se ti više od tenisa Nole leba najesti. Nego kući kod gaborke da te još malo iznapušava pa nazad u nove poraze. Još malo pa ćeš biti poželjan protivnik klincima u trećem kolu!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17