• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.03.2017

10:21

KIRIJOS SREĆAN KAO DETE: Obožavam da igram protiv najboljih!

Tenis

KIRIJOS SREĆAN KAO DETE: Obožavam da igram protiv najboljih!

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirijos odavno nije izašao pred novinare tako srećan posle nekog meča kao nakon pobede nad Novakom Đokovićem u Akapulku (7:6, 7:5)

 

 

Da ima ogroman motiv da pobedi Đokovića, Kirijos je pokazao još na kraju prvog seta, kada se radovao kao da je osvojio pehar.

- Servirao sam veoma dobro, borio sam se za svaki poen i trudio se da pritiskam Đokovića koliko god to mogu u svakoj mogućoj situaciji na njegov servis i to se na kraju isplatilo. Ova pobeda mi mnogo znači, pogotovo što je publika bila na Novakovoj strani, ali to je očekivano, jer je on mnogo uradio za ovaj sport, veliki je igrač - rekao je posle meča Kirijos.

On je istakao da najbolje partije pruža protiv - najboljih. Sada ima po pobedu protiv Đokovića, Federera i Nadala, dok protiv Mareja ima skor 0:5.

- Iskreno, ništa ne menjam u igri kada su najbolji sa druge strane mreže. Jednostavno, volim da igram protiv njih - priznao je Nik Kirijos.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma

pre 7 godina

Nije mi krivo kad Nole izgubi od mlađih,nadolazećih igrača,ali kada gubi od starijih ili onih iz njegove generacije to ne mogu da prebolim.On je na isti način postao najbolji ,pobeđujući u to vreme iskusnije i bolje rangirane i one iz svoje generacije.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija