• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.03.2017

13:41

PILIĆ ANALIZIRA NOVAKOV VELIKI PAD: Đoković je bio u šestoj brzini, a sada...

Tenis

PILIĆ ANALIZIRA NOVAKOV VELIKI PAD: Đoković je bio u šestoj brzini, a sada...

Podeli vest

Hrvatski teniski stručnjak Nikola Pilić istakao je da kod Novaka Đokovića više ne postoji naboj, koji ga je doveo do toga da bude ubedljivo najbolji igrač sveta sa dvostruko više poena u odnosu na prvog pratioca

Novak je od polovine prošle godine neprepoznatljiv! Ispao je u drugom kolu Olimpijskih igara, u istoj rundi Australijan opena ove sezone, a ove sedmice je poražen i u četvrtfinalu turnira u Akapulku od Nika Kirjosa.

Đokovićev pad je tema mnogih stručnjaka i teniskih analitičara, a jedan od onih koji najbolje poznaje Novaka svakako je Nikola Pilić.

- Đoković je prošle godine bio na Mont Everestu, imao je 16.950 bodova na ATP listi, što se više nikada neće dogoditi. Pravio je veće pauze nakon toga, bodovi su se topili - rekao je Pilić, na čijoj akademiji je Novak bio u ranoj fazi karijere. 

BOGDAN OBRADOVIĆ MOLI NOVAKA: Srđan i ja možemo da ti pomognemo, vrati nas u tim!

On je istakao da je Đoković pao na psihičkom planu što je bio njegov najjači adut.

- Novak je čovek koji je imao jednu od najboljih psiha, i psihički i fizički je bio u šestoj brzini. Sada je taj naboj koji je imao, a koji je po mom mišljenju bio najbolji na svetu, popustio. Ostaje da se vidi šta će se događati naredna dva-tri meseca i da li će biti u stanju da se vrati na taj nivo - objasnio je hrvatski trener za Nezavisne. 

Pilić je istako da je Đoković bio superioran pet-šest godina i da taj nivo nije lako održati. 

- Ogroman je to rad bio, ujutru, u podne, uveče na prvom mestu je bio tenis - zaključio je Pilić, uz poruku Novaku da bude ono što je bio.

NIKAD GORI NOVAK ĐOKOVIĆ! U poslednjih 10 sezona drugi teniser sveta nije imao lošiji start!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srboljub patrijanić

pre 7 godina

Sve ekspert do eksperta a glavni problem niko ne pominje. Ako Đoković hoće biti stari, prvi korak koji mora povući je: MNOGO TURNIRA,MNOGO JAKIH MEČEVA. Vratiti se stalnoj igri,a igrati penzionerski,mesečno par mečeva... Može i to, ali i rezultati će biti PENZIONERSKI. Nole tvoj izbor,u svakom slučaju sretno,tvoje delo je CILJ svakog ambicioznog čoveka. Živio budući predsedniče.

MILE

pre 7 godina

Covek odlepio ,nikad u istoriji tenisa za 5 meseci nije nijedan teniser izgubio 6000 bodova ,UNISTIO GA TOTALNO POGRESAN I PROMASEN IZBOR NEDOKAZANE ZENE ,KOJA GA TRUJE SVOJOM ISPOD PROSECNOSCU

zeljko

pre 7 godina

Zamislite, promasena, nedovrsena, dokona, dzabaljebarosica mu ne dozvoljava da jede cak ni med, jer za miloga Boga, med je pcelinja hrana i da je to kradja.

milica

pre 7 godina

Pa u Bibliji pise ,nadji dobru zenu i ziveces u blagostanju ,Novak je na zalost nasao nikakvu

Ujaci

pre 7 godina

Javio se ujka i bilo je vreme,jos onaj drugi ujak armenulic i to je to .

Vitez

pre 7 godina

Kao sto rekoh... zabranili su mu da vise osvaja trofeje iz poznatih razloga! Namesteno!!!\n

dexx

pre 7 godina

MILE@ Bravo za komentar.. \nI jos da dodam.. Svi nesto okolisaju jedino Obradovic u centar..  Kao da mi svi nosimo ruzicaste naocare i nista ne vidimo.. Svak cast na uspehu na svemu zahvalan je Srpski narod... ali nemoj sada s..ti po tome.. Povuci se u zdravo..\n

Mirko

pre 7 godina

Uskoro ce biti broj 3 pa 4.5.6...1000 itd nebitan vise.. moze posle sa debelim Bobom Zivojinovic da igra tenis.

Anarhista

pre 7 godina

Оваква пропаст није забележена ни у једном спорту. Од 4 Слема у џепу, у мају ће остати без и једног. Али добро, и то је за људе. Међутим, најстрашнији период је био 2012-2014 када је пропустио златне године да набије број Слемова. Ипак, никад нећу заборавити кад си побеђивао, био сам срећан до небеса. Ајде Ноле!

Ratko

pre 7 godina

Pa narode kako da pobedjuje zena djabalebaros mu se vuce po treningu sa psima ,zvoca mu ,uvaljuje dete ,pa zamislite da vam vase zene to rade svakodnevno na radnom mestu ,

vlada

pre 7 godina

Bila je jednom serija kod nas, koja se zvala "Više od igre" !? Puno simbolike vidim u tom nazivu, a nisam sklon sujeverju i skrivenim silama! Došao je naš Nole do šampionskih visina, i tu ga niko nije mogao sprečiti ali da "obori" SVE svetske rekorde u tenisu, e to neće moći! Neće moći, jer imaš jednu "nezgodnu" premisu - srpsku premisu! On je toga svestan, i časno je nosio ali "materijal" se troši! To iskušenje, Feki nikada nije imao! I ....sve je u igri, sve da se zaustavi naš Nole!

terapeut

pre 7 godina

ovi samo smisljaju kako da Novaka destabiliziju , pa ne igra Novak tenis zbog vas nego zbog sebe , i Novak igra tenis zato sto mu se igra i voli da igra tenis , a ne zato sto mu se pobedjuje .

VESNA

pre 7 godina

Daj bre, prolupao si! Ako si terapeut što ne lečiš sam sebe. Da Nole igra "za sebe" igrao bi u svom ili, u najboljoj varijanti, u školskom dvorištu, jer ne bi imao ni za 'leba. Da mu publika nije dolazila na mečeve i plaćala paprene ulaznice, ne bi imao sredstava da ulaže u sebe i nikada ne bi bio svrstan u kategoriju najboljih igrača u istoriji tenisa. Bez publike i fanova nema ni svetskog asa. To zna i Nole pa se zato na svakom meču zahvaljuje gledaocima koji su došli da ga bodre.

Car

pre 7 godina

beker i obrad su u pravu, kao i cela srbija. pepe i jelena su najveci krivci svojom alternativnom polu sektaskom filozofijom uticu na njega, a i on sam snosi veliki deo krivice jer je to dozvolio.

Dera

pre 7 godina

Ono sto zena moze iz mesta to djavo ne moze iz trka !!!

Jasmina

pre 7 godina

Njoj mirisu sve perverzije i nakarodnosti zapada ,ona potcenjuje njegove divne roditelje kaze da su seljaci, gospodja iz Ljiga

VESNA

pre 7 godina

Na žalost Pilke je u pravu. Nole je pukao tamo gde je bio najjači - na mentalnom planu. Tu mu nije mogao pomoći ni Pepe, a dodatno je sebe ukopao i sa neverovatnom odlukom da, pri takvom stanju stvari, prekine saradnju sa Bekerom. Vajda je super lik, ali on sa smeškom aminuje sve što Nole uradi ili kaže, tako da je tandem Nole - Vajda postao nekako rođački orijentisan i neodoljivo podseća na odnos Rafe i njegovog trenera - strica Tonija. A poznato je da je to upropastilo Rafu. Noletu hitno treba neka "čvrsta ruka", kao što je bio Beker. Ovo naravno ako i dalje želi da se uspešno bavi vrhunskim tenisom. U protivnom - tavoriće par meseci, možda godinu i otići prerano u penziju. To bi stvarno bilo šteta.

Izbori 2024

Vesti

TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija