• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.03.2017

17:12

NOVAK PROGOVORIO O ISHRANI: Bio sam i mršaviji! Moja kilaža varira, ali to nije problem!

Tenis

NOVAK PROGOVORIO O ISHRANI: Bio sam i mršaviji! Moja kilaža varira, ali to nije problem!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković poručio je se ne obazire na konstantne priče o njegovoj kilaži i načinu ishrane

Drugi reket sveta počeće obranu titule na mastersu u Indijan Velsu, na kojem je osvojio pet titula, a prethodne godine je osvajao trofej.

Ipak, u poslednje vreme se mnogo više priča o Novakovom izgledu i tome da li je previše mršav. Mnogi smatraju da je upravo to glavni razlog za lošiju igru u prethodnom periodu.

NUTRICIONISTI SAVETUJU ĐOKOVIĆA: Novače, BEZ MESA ne možeš na prvo mesto!

Novak ne deli to mišljenje.

- Bio sam i mršaviji. Ne stajem na vagu toliko često. Moja kilaža konstantno varira, verovatno da sada imam manje nego prošle godine - rekao je Đoković, i dodao:

- To ništa ne znači, napravio sam odličnu ravnotežu dinamike, brzine i snage. Osećam se dovoljno snažno. Mnogo je važno da ste spremni u svim fizičkim elementima - zaključio je Novak, koji je u prvom kolu turnira slobodan, a u drugom će igrati protiv boljeg iz meča u kojem se sastaju Kajl Edmund i Gastao Elijas.

NOVAK JE GLADAN KAO VUK! Đoković: Osvojio sam toliko da mogu odmah u penziju, ali želim još trofeja i uspeha! 

NOVAČE, MOLIM TE, PUSTI ME DA TE SPASIM! Bivši selektor Obradović nudi pomoć srpskom asu


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
gago

pre 7 godina

Polako ali sigurno mu ispiraju mozak dok mu ne isperu novcanik.Bas me briga njegov mozak njegov novcanik!

sasa

pre 7 godina

Novace moj ti je savjet ko mom djetetuda pod hitno rascistis stvari sa svojom suprugom,jer ona je osnov tvoji problemajer nije tebi lako ako ona nema respekta prema tvojim roditeljima,a za tebe je tesko biti izmedju dvije vatre.Jos nesto dragi Novace,ti se pod hitno moras vratiti normalnoj ishrani,jer na tvojim natupima se vidi covjecda ti nemas snage kada udaris lopticu i zato je sada tvojim protivnicima lako igrati protiv tebe jer ti nisi 50 posto od onoga Novaka koga mi znamo. Zelim ti sve najbolje

VESNA

pre 7 godina

Ne jedenje mesa uzelo danak ! - Nole totalno prolupao zato što ne hrani kako treba, ne samo telo, nego, što je još važnije - ni mozak! Menja teze. Nije u pitanju kilaža nego ne unošenje u izvornom obliku vitamina B12 i ostalih nutricijenata neophodnih za ishranu i normalno funkcionisanje mozga i nervnog sistema, a kojih ima samo u crvenom mesu. Zato je i pukao tamo gde je bio najjači - na mentalnom planu, kao što su to konstatovali Nikola Pilić i mnogi sportski stručnjaci. *** Trgni se Nole, Delpo će te sravniti sa zemljom i u Indijan Velsu i u Majamiju. To će biti akutne posledice tvoga veganstva, da ne govorimo o onim težim koje ćeš osetiti kad se penzionišeš!

mirko

pre 7 godina

Kad se ozenis zenom sa Berluskonijevim Megatrendom i RADA IZ kladionica u kojima je ucila skole ,misli da je pametna ,a glupa i ruzna ko noga ,Nole je to cudoviste trebao davnih dana da ostavi OVAKO GA DOZIVOTNO UNISTI sto ce kad tad shvatiti ALI KASNO

Ne ne

pre 7 godina

Što je sa suprugom svojom ako nije ok,on ima problem sa samim sobom.Čovek je biljojed,voli zelenilo.Opustio se posle svih napornih godina rada,truda i znoja.

Posmatrac

pre 7 godina

Ostavite zenu na miru, a i Novaka,,,,sta ste ocekivali da ce do kraja zivota biti prvi na listi...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija