• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.03.2017

12:24

(FOTO) ANA POSTALA DOMAĆICA: Počela sam da kuvam otkad sam otišla u penziju!

Tenis

(FOTO) ANA POSTALA DOMAĆICA: Počela sam da kuvam otkad sam otišla u penziju!

Podeli vest

Posvetila sam se u potpunosti zdravom životu i učim da kuvam, rekla je za švajcarske medije teniserka u penziji Ana Ivanović

Ona je istakla da u poslednje vreme veoma retko ruča u restoranima, već se trudi da sama napravi sve što želi da jede

Spremam se za polumaraton

Ana je i dalje zaštitno lice čuvene kompanije "Adidas", koji sad reklamira tako što trči pet puta nedeljno i sprema se za polumaraton.
- Promovišem trčanje kao zdrav način života za "Adidas" i to mi se baš sviđa. Pet puta nedeljno trčim duže deonice, što pre nisam radila pošto mi u tenisu nije bilo potrebno. Uživam u tome, pa razmišljam da se prijavim i za polumaraton - otkrila je Ivanovićeva.

- Otkad sam otišla u penziju želim da mi se telo dobro odmori, tako da sam u potpunosti prihvatila zdrav način života. Trudim se da sama spremam obroke, tako da retko odlazim napolje da jedem. Za doručak volim da napravim avokado sa jajetom na tostu, uz dimljenog lososa i spanać - objasnila je nekadašnja teniserka.

Osim osnovnih obroka, gospođa fudbalera Bastijana Švajnštajgera počela je da priprema i slatkiše.

Očekivano, reč je o organskim namirnicama i onima bez glutena.

- Ako sam u žurbi, napravim voćni sok od banane, mleka, kokosa i badema, sa cimetom, proteinskim dodacima i slično. Za večeru jedem salatu od lososa ili piletine jer moram da unosim proteine. A i počela sam da spremam kolače. Naravno, zdrave - organske, veganske, bez glutena i belog šećera - istakla je Ana.

A bowl of healthiness! #AnaHealthyLiving #Nutrition

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 11. Јан 2017. у 5:05 PST

Yes!!! Avocado addict!! #Nutrition #AnaHealthyLiving #PowerFood

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 13. Дец 2016. у 2:59 PST

Morning fuel. #Nutrition #AnaHealthyLiving

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 25. Нов 2016. у 6:03 PST




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ma idi begaj

pre 7 godina

sareno, lepo na oko, a ukussss ?! samo ti ruckaj prijatno ti bilo.

Dera

pre 7 godina

Anci duso , porciju pecenja jagnjeceg i casu crnog vina domaceg , od kolaca samo domace , oblande , vanilice,.......batali te pomodarske buckurise ! Evo za danas recimo sarmica u zelju sa kiselim ovcijim mlekom , a za neki zimski dan moze Licki kiseli kupus sa suvim mesom i kuvanim krompirom , ima "svaba" jos jedamput da se ozeni sa tobom ! A trebao sam ja , pa da zivis i hranis se zdravo ! Ha ,ha , mala sala ( a mozda i nije ) !

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija