• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.03.2017

13:18

(VIDEO) BACIO ĐOKOVIĆA NA KOLENA! Pogledajte šta je Novaku uradio mali sparing partner!

Tenis

(VIDEO) BACIO ĐOKOVIĆA NA KOLENA! Pogledajte šta je Novaku uradio mali sparing partner!

Podeli vest

Novak Đoković je u Indijan Velsu pronašao dostojnog naslednika. Doduše, proći će sigurno decenija dok dečaka na vidimo na velikoj sceni ali je istakao ozbiljnu kandidaturu da nastavi tamo gde stane jedan od najboljih u istoriji "belog sporta"

Talenat, brzina, rad nogu, samopouzdanje - dečak sa kojim je Novak trenirao na Indijan Velsu ima sve šampionske predispozicije.

Odigrao je drugi teniser sveta poen sa malim sparing partnerom kao da je veliki, šetao ga po terenu kao je da je s druge strane mreže Federer, ali se dečak nije dao. Sve je stizao, a onda napao odlučno Đokovića, koji je morao da se brani, našao se i na kolenima...

Pogledajte kome je pripao poen!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sargarepac

pre 7 godina

I naravno opet snimak koji ne mogu da otvorim...na kraju cu da izbrisem aplikaciju informera..80% snimaka ja ne mogu da otvorim\n

Car

pre 7 godina

Izgleda da bi se i sa ovim detetom mucio da je pravi mec,dobio bi ga u taj brejku ipak je Nole N0.2

Celerovac

pre 7 godina

@sargarepac a da probas da kupis bolji telefon a ne neko kinesko djubre?\n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17