• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

13.03.2017

06:47

NA MUCI SE POZNAJU JUNACI! Đoković nije blistao, ali izbacio Edmunda u drugom kolu Indijan Velsa

Tenis

NA MUCI SE POZNAJU JUNACI! Đoković nije blistao, ali izbacio Edmunda u drugom kolu Indijan Velsa

Podeli vest

Novak Đoković plasirao se u treće kolo prvog Mastersa sezone u Indijan Velsu pobedom nad Britancem Kajlom Edmundom u dva seta, sa 6:4, 7:6(5)

Srpski teniser je uz dosta muke nastavio seriju pobeda u Kaliforniji gde je trijumfovao u prethodne tri sezone.

Drugi teniser sveta ni ovaj put nije blistao, dosta je oscilirao, posle nekoliko sjajnih poteza pravio bi nekarakteristične greške, dozvoljavao rivalu da se vrati u igru, te samo na momente podsećao na svoje najdominantnije trenutke.

Novak je imao velikih problema sa 46. teniserom sveta iz Britanije, iako je relativno rutinski dobio prvi set brejkom već u uvodnom gemu. To nije pokolebalo Britanca koji je odigrao možda i najbolji set u svojoj karijeri, fantastično pogađao i forhende i bekhende, uz izuzetan ritern, pa je dva puta oduzeo servis Srbinu. 

Ti Edmundovi brejkovi kao da su budili Đokovića iz letargije i terali ga da se kreće na svom vrhunskom nivou i iz odbrane uzvraća kontranapadom, pa je uspeo oba puta da se vrati u egal, drugi put posle 2:5, a onda najviše na iskustvo slomi rivala u taj-brejku za konačnu pobedu. 

Đokovića u narednoj rundi čeka novi duel sa Huanom Martinom del Potrom, koga je nedavno savladao u Akapulku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nada

pre 7 godina

Nole je igrao taman toliko koliko je bilo potrebno, najtezi su prvi mecevi, pa I Delpo se namucio Marej izgubio, zato je vazna pobeda u prvom mecu . Edmund je dobar teniser on nije imao sta da izgubi I udarao je ako udje dobro je ako ne opet je dobro. Takoje I bilo. Nole sretno bice tesko I sa Delpom, I svakim sledecem pogledajte grupu svi najbolji su tu.

mirko

pre 7 godina

Protivnik igra taman onoliko koliko mu dozvolite da igra...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija