• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.03.2017

09:56

ĐOKOVIĆ BLISTA: Delpo je klasa! Nadam se da ću pobediti Kirijosa!

Tenis

ĐOKOVIĆ BLISTA: Delpo je klasa! Nadam se da ću pobediti Kirijosa!

Podeli vest

Novak Đoković bio je veoma zadovoljan posle pobede nad Huanom Martinom del Potrom (7:5, 4:6, 6:1) u trećem kolu mastersa u Indijan velsu

- Mnogo je toga uvek u igri kada je protivnik vrhunski teniser poput Del Potra, njegov rang na ATP listi (35. mesto) ne odslikava njegov realni kvalitet. On je grend slem šampion, osvajač medalja sa olimpijskih turnira, Dejvis kup šampion, tako da zna kako da igra velike mečeve. Znao sam da će biti važno da tokom celog meča budem maksimalno motivisan, da igram u visokom intenzitetu i da pružim ono najbolje što mogu kako bih pobedio - rekao je Đoković i dodao:

- U trećem setu pružio sam najbolju igru ove sezone, sjajno je što sam dvaput uspeo da napravim brejk protiv igrača kao što je Delpo i nadam se da ću ovo samopouzdanje uspeti da prenesem na naredne mečeve, pogotovo na riternu - objasnio je Đoković.

Bez komentara o rasporedu

Đoković će danas imati mnogo posla jer će najpre od 23 časa po našem vremenu igrati protiv Kirijosa, a potom oko 4.00 u noći između srede i četvrtka u dublu sa Troickim
- Ne želim da komentarišem raspored, izvinite - kratko je rekao Novak.

Jedan od najbitnijih poena Novak je osvojio početkom trećeg seta, kada je izašao na mrežu i sjajnim štop volejom matirao rivala. Novinare je zanimalo da li to ima veze sa tim što je u Indijan Velsu uspešan i u dublu u parusa Viktorom Troickim.

Delpo igra sa mnogo slajsa iz bekhenda i ima tendenciju da pozove rivala da izađe napred, tako da sam bio svestan da ću možda izlaziti na mrežu češće nego inače. Dublovi? Da, možda je to imalo uticaja, samopouzdanje na mreži i pronalaženje prave pozicija. Nisam teniser kome voleji dolaze prirodno, trijumfi u dublu ove nedelje verovatno su pomogli - objasnio je naš as.

U osmini finala Novak će se sastati sa Nikom Kirjosom, koji je u dva seta savladao Aleksandera Zvereva.

- Upravo će mi ritern biti veoma potreban za sledeći meč, izgubio sam od Nika u Akapulku. Još jedan protivnik sa izvanrednim servisom, nadam se da ću uspeti da pobedim. Igramo po danu, pa će uslovi biti drugačiji - biće toplo, lopta će više odskakati, a biće i brže što odgovara igračima sa jakim servisom. Ritern je ključ - zaključio je Novak.

(VIDEO) NOVAK SAGRADIO BEDEM! Đoković doveo Del Potra do ludila! 

(VIDEO) NOVAK JE ONAJ STARI! Đoković u svom NAJBOLJEM MEČU u 2017. bekhendom razbio Del Potra!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija