• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.03.2017

18:58

IZBACIO NOVAKA, PA SE POVUKAO! Kirijos se otrovao hranom, ne igra protiv Federera

Tenis

IZBACIO NOVAKA, PA SE POVUKAO! Kirijos se otrovao hranom, ne igra protiv Federera

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos se povukao sa Indijan Velsa. U četvrtfinalu je trebalo da igra protiv Rodžera Federera, pa se Švajcarac bez borbe plasirao u polufinale

Nik Kirijos je u osmini finala pobedio Novaka Đokovića (2:0), a onda se nekoliko sati pre meča sa Rodžerom Federerom povukao sa mastersa, kako je naveo, zbog trovanja hranom.

Nažalost neću moći da igram zbog bolesti. Sumnjam na trovanje hranom i molim se da nije ništa ozbiljnije. Posle besane noći u bolovima nije mi ostalo snage da izađem na megdan velikom šampionu Rodžeru Federeru- napisao je Kirijos.

Australijanac kaže da odluku nije doneo lako.

- To su mečevi za koje se spremamo, ali nisam u stanju da izađem na teren. Žao mi je što ću razočarati navijače, ali zdravlje moram da stavim na prvo mesto. Nadam se da će oni razumeti. Rodžeru želim sve najbolje u nastavku turnira! Sigurno ću se vratiti - napisao je Nik na Tviteru. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Fair play

pre 7 godina

NIKE , i po ko zna koji put kad je u pitanju Federer ....

zoran

pre 7 godina

otrovao se prevelikom dozom,jer u oba meča sa Novakom on nije bio pri sebi...onako se ne ponaša normalan,da li su njemu uzeli test...sve je urađeno da Novaka skinu....

Amater

pre 7 godina

DA NISI JEO G***A NEBI SE OTROVAO,AKO SI JEO NOVAKOVA MOGAO SI I FEDEREROVA.ISPAO SI PRAVA AUSTRALIJSKA MERIMA.

noname

pre 7 godina

Sad razumem, ali su ipak trebali prvo da proglase pobednika (F zvanog Hajdi), pa onda da puste ostale da se igraju U svakom slucaju, napred, Nole. Valjda ce Indijanci da puste Nisikorija da im smrsi konce.

Car

pre 7 godina

Ipak je Nole u pravu sto se ishrane tice. Ko je se jos do sada otrovao lucerkom,detelinom trojkom,kiselicom i maslackom,bagremovim cvetom.......Travopas ishrana i nemas problema sa varenjem ali imas problema jer ne mozes lopticu da udaris preko 50 km. na sat.

Srba

pre 7 godina

Čuj otrovao se usred Kalifornije hranom.Verovatno je jeo sa zemlje ili iz neke bare, možda iz WC šolje.Pre će biti da su malo preterali sa onim što su mu dali.Droge su opasna stvar dečko.Nema veze idemo dalje.Sve to dođe na svoje bez brige.

Buki78

pre 7 godina

Tako je to kolo srece se okrece,a legende poput Novaka i Federera ostaju vecne...Obican cirkuzant koji je koristio ko zna sta i zato je igrao i servirao ko supermen,ali te stvari stete organizmu,nije to vazno,vazno je samo Novaka pobediti....Novak je nesto naucio iz ta 2 poraza i sledeci put stize osveta,kao protiv Delpa za olimpijadu....

milan lala

pre 7 godina

Protiv Novaka nece ga poslati na doping kontrolu, a protiv Federera mora .

Izbori 2024

Vesti

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!
Politika

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Republici Srbiji, Nj.E. Anke Konrad, sa kojom je razgovarao o sve težem položaju srpskog naroda u pokrajini, gde, kako je naveo, Priština umesto normalizacije i deeskalacije situacije svakodnevno generiše nove krize na terenu.

16.04.2024

15:26

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd
Društvo

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd

Danas je održana konferencija za medije povodom potpisivanja novog trogodišnjeg ugovora o strateškoj saradnji Beogradskog maratona i brenda IDEA, kao i donacije aparata AED (automatski eksterni defibrilatora) Crvenom krstu Beograd od strane fondacije Heroji Beogradskog maratona i kompanije Mercator-S, a koji će biti postavljeni na javnim površinama u Beogradu, i biti dostupni za efikasno spasavanje života naših sugrađana.

16.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija