• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.03.2017

12:49

ĐOKOVIĆ NE IGRA U MAJAMIJU!? Novak zbog povrede odustaje od odbrane titule!

Tenis

ĐOKOVIĆ NE IGRA U MAJAMIJU!? Novak zbog povrede odustaje od odbrane titule!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković verovatno će propustiti masters u Majamiju, koji počinje 22. marta, a na kojem naš as brani titulu osvojenu prošle godine

Đoković je otputovao iz Indijan Velsa u Monako umesto u Majami, na preglede zbog povrede desnog lakta koja ga je mučila tokom turnira u Indijan Velsu.

Prema saznanju Informera, zbog ove povrede je učešće u Majamiju pod znakom pitanja, jer su prvi pregledi pokazali da je neophodan period oporavka.

Ukoliko ne bude igrao u Majamiju Novak će izgubiti 1.000 bodova, što bi omogućilo Endiju Mareju da napravi još veću razliku, i pobegne Đokoviću čak i na oko 5.000 poena.

Razlika posle turnira u Indijan Velsu biće nešto veća od 3.000 bodova, a kako je Britanac prošle sezone u Majamiju ispao u trećem kolu, eventualnim osvajanjem titule bi mogao da osvoji oko 900 bodova, pa bi razlika bila oko 5.000 poena na ATP listi nakon mastersa u Majamiju.

 

Novak je prethodno na mastersu u Indijan Velsu, gde je prethodne tri godine osvajao titulu, završio u osmini finala, porazom od Australijanca Nika Kirjosa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 7 godina

Prosle godine je bio projekat Endi na prvo mesto, ove godine se radi na novom planu - Rodja veki povratak na prvo mesto, tako da posle toga, namiren, ide u penziju. Taj cirkus je presmesan.

Brta

pre 7 godina

Koja bre povreda ljudi? Da li ste ludi ili se pravite. Covek nije sam sa sobom, sto je meni mnogo zao, ali moramo priznati da otkad je poceo da pozdravlja publiku na onakav nacin dajuci im kao srce  od Rolan Garosa nista vise nije isto.n

Vule

pre 7 godina

Tako je to kad se ozenis nedokazanom zenom koja iz pakosti te povuce U PONOR ZLA,Novak je zavrsio karijeru

Biba

pre 7 godina

Njega kao da je najcrnja sekta omadjijala ,zena od nerada i dokonosti uvela ga u najcrnje delove zivota

VESNA

pre 7 godina

Božeeeeeeee, ima li te ? Pa, zašto sada i ovo? A još deluje i po malo sumnjivo... *** Nole, oporavi se što pre! Samo požuri, odoše bodovi, odlazi i drugo mesto ... UŽAS !

Bata

pre 7 godina

Novak treba da prestane da igra ,on se mentalno razboleo i svaki poraz ce mu sve gorei gore d apadne ,moze i zivot da mu bude ugrozen ,nazalost nasao je losu zenu koja ga unistila i nije u stanju da mu pomogne ,vec mu uvaljuje jos i drugo dete ,sto ce samo njegovo mentalno stanje da unisti

moris

pre 7 godina

"Uvaljuje drugo dete" - razmisli šta pišeš.

Ljubo

pre 7 godina

Ucene su najbolje i najefikasnije oruzje za ispunjenje planova ,a kada ti porodicu ucenjuju ,to je kraj ?!?;?!....

Sale

pre 7 godina

Svaka cast Nole za sve sto si do sada uradio, a verujem oborices sve rekorde. Ima vremena i malo "manevrsi". Protiv tebe igraju kao ludi, a onde se "proseru" i prave prostor MATORCU da osvoji jos koji turnir. LOBI, sve je jasno. Sacekaj ga, a hoces! Oderi ga kao macora, da ne pomislja da vise uzima reket u ruke.

Lenka

pre 7 godina

Pametna odluka ,dobro da mu je doslo do mozga ,da je puko

Anarhista

pre 7 godina

На крају сезоне испада из топ 10.

vip tetka

pre 7 godina

Dobro je da kraj godine doceka medju prvih 10 zene su mu glave dosle\n

zoran

pre 7 godina

Kao sto vec napisah ,ovde, ovo je sve namestaljka, evo vesti da je i Endi odustao od Majamija, sto samo potvrdjuje ranije izreceno. Eto i Shkota kako "pada" u formi....i to se zove sport. Gde ide ovaj svet... Rekoh vec...na kraju sezone Rodja je na prvom mestu, a posle toga napusta tenis. Zbog toga mu je omoguceno da dobije i AO.

branko

pre 7 godina

Nole dosta je bilo nemoj više da se vadiš na povrede obezbedio si se i batali više tenis jer se samo brukaš!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sale

pre 7 godina

Braco Srbi! Zasto ne ostavite na miru porodicu? Pogledajte njegove sportske rezultate, a osvrnite se malo samokriticki na VAS. Zar i ovde, moracu da upotrebim jedan odvratan izraz, BOTOVI? Ovde se izgleda ne postuje uspeh, narocito ako je komsijin. Srbi smo mi breeeeeeee.......

Car

pre 7 godina

Mozda nije samo u glavu povredjen nego i fizicki, slab je zbog lose ishrane koju su mu naturili pepe i zena mu dokona socioloska nutricionistkinja ili obrnuto. Ako bude stao ostace upamcen kao teniser koji je stao sa tenisom u najboljim godinama, zbog sektaske ideologije

Dragan

pre 7 godina

Čitam komentare i ne verujem kakvi ste svi odvratni hejteri, i svi veliki stručnjaci za tenis, i poznavaoci njegovog braka!?! Pa šta pljujete čoveka koji je uspešniji od svih vas to zajedno, vrati film malo od 2011god šta je sve uradio, ne mora više ništa osvojiti, ostaće upamcen kao jedan od najuspešnijih tenisera u istoriji.. A vi dokoni hejteri tapkajte tastaturu.. Zamor, alo.. Nole se sledeće godine vraća na vrh.. Što smo bre takav narod, od dizanja u nebesa do pljuvanja najgoreg.. Užas

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija