• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.03.2017

18:45

ĐOKOVIĆ OBJASNIO ZAŠTO NE IGRA U MAJAMIJU: Nekad nam najbolnije poraze zada baš telo, a ne rival!

Tenis

ĐOKOVIĆ OBJASNIO ZAŠTO NE IGRA U MAJAMIJU: Nekad nam najbolnije poraze zada baš telo, a ne rival!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković i zvanično je objavio da neće igrati na mastersu u Majamiju, a razlog je povreda lakta desne ruke

Naš as neće biti u prilici da brani titulu osvojenu prošle sezone, što će ga koštati 1.000 bodova na ATP listi.

- Na žalost, moram da podelim sa vama neke ne baš dobre vesti u vezi sa predstojećim turnirom u Majamiju. Povreda lakta koju vučem već mesecima se prošle nedelje pogoršala do te mere da me je doktor savetovao da napravim pauzu. Učiniću sve što je u mojoj moći da se što pre oporavim, ali na žalost, neću moći da se borim za odbranu titule u Majamiju. Ovo je veliki šok i razočaranje za mene, a znam da ni vama nije svejedno - istakao je Đoković i dodao:

- U Majamiju sam osvojio svoj prvi masters turnir i počeo pohod na vrh svetske rang liste i godinama unazad pravim sjajne rezultate tamo. Ponekad najbolnije poraze u sportu nam zada baš naše telo, a ne protivnik. Uvek sam se trudio da brinem o svom telu i kroz karijeru me stvarno nisu pratile velike povrede i problemi. Ali izgleda da sada moje telo pokazuje posledice svih ovih godina ludog tempa i fizičkih napora koje sam imao. Jako sam zahvalan za svu podršku koju dobijam od vas. Hvala što ste uz mene - izjavio je Novak u saopštenju.

Novak se vratio u Evropu gde će nastaviti sa detaljnim ispitivanjima stepena ozbiljnosti povrede. Od brzine oporavka zavisiće i njegov povratak na teren, o čemu ćemo Vas blagovremeno informisati.

Biće ovo prvi turnir u Majamiju bez Novaka posle jedanaest uzastopnih učešća tokom kojih je osvojio neverovatnih šest titula.

Masters turnir u Majamiju igraće se od 22. marta do 2. aprila 2017. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saki

pre 7 godina

Pa ti rece da si 100%spreman na Indian Velsu.Porasceti nos kao Pinokiu od silnih lazi.Ali nelazes nas nego sebe

Sonja

pre 7 godina

A inace povreda ne moze da se obnovi je li? Sa svih strana sveta Novaku stize podrska i zelje za sto brzi oporavak a ovde samo omalovazavanje . Zalosno.

Saki

pre 7 godina

A kada su Nadal i Federer imali takvih problema toliko glupih komentara.. Pocev od njegovog oca.

Lucky

pre 7 godina

Može se obnoviti,ali kad i kako . Jesi li ikad čula za esencijalne aminokiseline i znaš li uopšte šta to znači i u kojim namirnicama se nalaze? Ne trebaš mi ništa odgovarati,savršeno znam da nisi.

Sonja

pre 7 godina

Wow! Vazno je da si ti nama pokazao svoje siroko znanje na svim poljima pritom uopste ne shvatajuci sustinu mog komentara. A sta ja znam ili ne znam za to bi trebao licno da me poznajes.

Cicko

pre 7 godina

Tebi Novace najgore poraze upravo zadaje DOKONA ZENA ,BATALI TO I BICES KO PRE

axax

pre 7 godina

Kad misici oslabe stradaju kosti i zglobovi. To mu moze svaki ortoped da potvrdi.\n

Lule

pre 7 godina

rekao si da imas vaznija posla od tenisa ,pa sad setaj onu svoju neuglednu i dosadnu zenu

ZIGGY

pre 7 godina

U pravu ste 1.000%, ta grozna Jelena pravi mekusca od njega !!!!

zoran j

pre 7 godina

Videlo se jos prosle godine pre RG u Parizu da si krenuo nizbrdo. Iskreno trebao si casno da se povuces posle pobede u Paruzu i da ne mucis vise ni sebe ni nas sa raznoraznim razlozima o tvojoj losoj igri. Razumemo te, osvojio si sve sto se moglo osvojiti i nemas vise motiv, a i novac ti vise nije vazan jer imas ga dovoljno. \nRazmisli o povlacenju!\n

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija