• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.03.2017

09:51

(VIDEO) FEDERER JE ŠUPAK! Uplakani Vavrinka počastio Rodžera posle poraza!

Tenis

(VIDEO) FEDERER JE ŠUPAK! Uplakani Vavrinka počastio Rodžera posle poraza!

Podeli vest

Rodžer Federer je šupak! Uplakani Stan Vavrinka počastio je svog zemljaka posle finala mastersa u Indijan Velsu i doveo do suza i rivala i publiku na tribinama

 

 

Vavrinka je to, naravno, rekao u šali, razočaran što je ko zna koji put u karijeri izgubio važan meč od Federera. I dok je Stan u suzama držao govor, Rodžer se smejao, što je "iznerviralo" poraženog finalistu.

- Želeo bih da čestitam Federeru. Smeje se. On je šupak - rekao je Stan Vavrinka i bacio publiku, pa i samog Rodžera, u urnebesni smeh.

 

 

Kada su se strasti stišale, poraženi Švajcarac je na sva usta ishvalio Švajcarca pobednika.

- Divno je videti Rodžera da igra ponovo na ovom nivou. Nadam se da će još godinama biti sa nama. Nikada nije lako kada se izgubi finale, ali teško je igrati protiv najboljeg svih vremena. Ono čini se da osećate vrlo neprijatno na terenu - objasnio je Vavrinka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Prle

pre 7 godina

Dobro ga je okarakterisao, jeste PRAVI SUPAK !!! Iskompleksirani i narcisoidni Federer !!!

Lala iz Banata

pre 7 godina

...Шта Вас ... - брига...?! И што Вам срце... - "игра"... Као "чигра"... ? Када у близини нема, ни на "видику".... - "нашег" Тигра...?!

Max

pre 7 godina

Opet Lala u grcko-rimskom stilu......Bog te ljubio, pa koliko ti imaš godina, 6?

Lala iz Banata

pre 7 godina

.... Ваш одговор, дат у постављеном (реторичком!?) питању, уствари је...делимично тачан...!! ... Само сте заборавили... - малу цифру испред...!!

mirjana

pre 7 godina

Vavirinka je supak a Federer je Gospodin-Tata za njih sve.

Roller

pre 7 godina

Ma nije Federer supak bre. Ma to je supcina i to vrlo teska !\n

branko1

pre 7 godina

Vi ŠUPCI koji šaljete ove komentare, ne zaboravite da vređate najboljeg tenisera svih vremena.Osim Mirjane,vi se u sport I ne razumete,već pretstavljate ostrašćene budale

Lucky

pre 7 godina

Ти се само јави. Колико сте ти и Мирјана паметни види се по томе што ваша имена пишете са малим почетним словом :):):) .

Peca

pre 7 godina

Gospodo Ja nimalo ne simpatisem Federera . Al ruku na srce stvarno bih voleo kada bi Nole imao 50% takvu fizio-mentalnu snagu kao on ili Rafa. Gospodo u njegovim godinama tako dobro igrati tenis to je kombinacija , snage tela i mentalne snage koju Nole nažalost nikada više neće imati. Ne zato sto JA to želim , naprotiv , covek koji izgubi osnovne intelektualne i moralne vrednosti on to teško može da povrati. Bojim se da je Nole to izgubio .

sasko

pre 7 godina

Federer je jedna placipizda, robot bez trunke osecaja i ljudskosti, Vavrinka je za njega covek.\n

Stojce

pre 7 godina

Ne volim Federera. Glupo je da kažem da ga mrzim, nemam zbog čega sem što bih voleo da je Nole u svemu bolji od dotičnog. Ali, hladne glave, moram priznati da je najbolji teniser svih vremena... do sada.

Vule

pre 7 godina

Djokovic bi trebo da uzme za trenera Rogera Federera da vidi sta znaci zapadnicki mentalitet sportista Svajcarski inat.pa da napravi uporedjenje sa Srpskim inatom. Federeru je 36 ovom nasem je 29 pa neka napravi poredjenje. Ja ne obozavam Federera ali mu priznam za sve sto je dosad uradio u Tenisu. On to stice tiho ne ulazi u nikakvu kofrotaciju sa nikim, Ovaj nas Taman dostigo vrhunac hoce i veru da promeni. Stalno su odgovorni drugi za njegove poraze. A da ne govorim o kalkulacijama koje pravi.Djokovic je Izkompleksirana licnost vise nezna ni sam sta ce sa somom.

Drago

pre 7 godina

Možete pisati i kometarisati šta god hoćete, da ga mrzite ili volite ali treba biti normalan i fer i priznati Federeru, da je naj bolji i ako bi to isto reko i za Đokovića ali u tim godinama tako igrati i boriti samo kapa dole. Nadam se da će Đoković, da se vrati na prvo mjesto i da će početi opet igrati kao što je igro.

Mira

pre 7 godina

Volim noleta tesko mi pada ovo sto se snjim desava ali dace bog bice on ponovo onaj sari nole ,ALI federer moze biti primjer u mnogo cemu svim teniserima od posvecenosti tenisu do porodicnog zivota bravo Mirka

Sale

pre 7 godina

Smetram da ovo "supak" ima daleko vecu tezinu, mada lici na drugarsku salu. U prevodu znaci: Dokle cu vise morati da ga pustam, umesto da igra odlucuje o pobedniku? Ako je u pitanju lova OK.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Majka Dankinog ubice otkrila detalje saslušanje i susreta sa sinom monstrumom: Nisam grlila muža, pretresali su me
Hronika

Majka Dankinog ubice otkrila detalje saslušanje i susreta sa sinom monstrumom: Nisam grlila muža, pretresali su me

Svetlana Dragijević majka monstruma Dejana Dragijevića koji je u policiji priznao da je ubio devojčicu iz Bora, Danku Ilić koja bi 6. maja napunila dve godine, uz kuknjavu i očaj primila je našu ekipu u kuću iz koje su slobode lišeni pored Dejana i njegov otac Radoslav Dragijević i brat Dalibor Dragijević. S tim, da je Dalibor(40) preminuo u pritvoru.

25.04.2024

16:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija