• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Politika

26.03.2017

17:02

ARMENULIĆ ZNA ŠTA TREBA NOVAKU: Da vrati Srđana u ložu i dovede Samprasa u tim!

Tenis

ARMENULIĆ ZNA ŠTA TREBA NOVAKU: Da vrati Srđana u ložu i dovede Samprasa u tim!

Podeli vest

Nekadašnji selektor teniske reprezentacije Radmilo Armenulić smatra da je Novaku Đokoviću potreban trener poput Borisa Bekera, kao da i bi prisustvo oca Srđana pozitivno uticalo na drugog reketa sveta

Novak je od drugog dela prošle sezone ne prepoznatljiv. Krajem prošle godine je izgubio prvo mesto na ATP listi, a ove sezone je gubio u ranoj fazi Australijan opena, potom i Indijan Velsa, da bi zatim zbog povrede lakta odustao od učešća na mastersu u Majamiju.

- Sa prvim porazima pada entuzijazam. Ako uspe da se vrati biće to i uspeh stručnog štaba, a na to mora da im ukaže i Novak. Mislim da treba ponovo da angažuje jednog bivšeg vrhunskog tenisera kao što je Beker. Na primer, Samprasa ili Edberga, ljude koji poznaju pobedničku atmosferu - rekao je Armenulić za Politiku, i dodao:

- Mnogo znači kada takav čovek sedi u loži, kao što je Lendl pomogao Mariju. Pogledi iz lože daju impuls. To je ranije radio Vajda, ustajući kada treba. Radio je i Beker. Vemić to ne radi, kao ni drugi sa klupe. Mislim da ni stručni štab ne reaguje kako treba u periodu krize. Čini mi se da mu na tribinama možda nedostaje i otac Srđan. Mnogi su mislili da mu smeta, a ja mislim da je obrnuto - istakao je iskusni stručnjak.

On smatra da to što će Đoković uskoro zakoračiti u četvrtu deceniju života nije razlog loše igre.

- Po godinama nije veteran, to su najbolje teniske godine. Jedina opasnost je da je sporiji. Znači da igra mora da se menja, a poeni skrate, jer će mu nedostajati po jedan korak. Za to mora da usavrši volej i pristup mreži, a to je pitanje treninga. Federer ima veći repertoar i lakše mu je da se prilagodi godinama, dok Nadal retko ide napred, kao i Marej - poručio je Armenulić. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Тенис је спорт... - РЕФЛЕКСА...! Е саде, да Вам стари Лала каже: Природно је да месоједи имају РЕФЛЕКСЕ...То је последица начина живота, и услов опстанка... Напротив њима, биљождери су мирни "преживари" успорених рефлекса, који "дремају", док... - преживају свој оброк...Не може се бити врхунски тенисер...ако си "преживар"...?! Јесил* разумео синовац - шта сам ти реко*...?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17