• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.R.

29.03.2017

17:01

(FOTO) ZAVIRITE U NOVAKOV RAJ! Beli hrast, zidovi od mermera, bazen sa slanom vodom...

Tenis

(FOTO) ZAVIRITE U NOVAKOV RAJ! Beli hrast, zidovi od mermera, bazen sa slanom vodom...

Podeli vest

Novak Đoković pazario je nedavno dva stana u Njujorku po ceni od 11 miliona dolara i jedan u Majamiju od 8,9 miliona. Sve nekretnine dizajnirao je čuveni arhitekta Renco Pijano i pravi su raj na zemlji

Najbolji srpski teniser Novak Đoković spucao je na stanove u Americi skoro 20 miliona dolara! Cena nekretnine na Floridi je 8,9 miliona dolara, a odranije je poznato da su u Velikoj jabuci

Podovi su od bele hrastovine, zidovi od mermernih ploča, u kupatilima je podno grejanje..

Novakovi stanovi koštali 11 miliona. Radi se o luksuznim krajevima u Majamiju i u Njujorku, a cene penthausa u ulici u Majami Biču, gde Đoković poseduje imovinu idu i do neverovatnih 38 miliona dolara.

Novakov stan na Floridi ima tri sobe u zgradi od 17 spratova na obali okeana, u luksuznom kompleksu "Park 87". Podovi su od bele hrastovine, zidovi od mermernih ploča, u kupatilima je podno grejanje...

Neke terase ovog arhitektonskog čuda imaće bazene sa slanom vodom. Kupci dobijaju i pravo da koriste salon sa velikom bibliotekom i barom, unutrašnji bazen, automatizovan parking sistem, fitnes i spa centar, sobu za konferencije. Vlasnici 70 stambenih jedinica imaće i privatni park.
"Park 87" dizajnirao je čuveni arhitekta Renco Pijano, koji je radio i stanove koje je Đoković pazario u Njujorku. Novak je veliki ljubitelj Pijana i zato se odlučio baš za njegove komplekse.

Svetski broj dva ipak ove godine nije isprobao stan u Majamiju jer je odustao od mastersa koji je tamo u toku. On se u Monaku oporavlja od povrede lakta. Otkako je odustao od Majamija, Novak je na terapijama, a prvi turnir na kom očekuje da se pojavi je Monte Karlo, koji je na programu od 16. do 23. aprila.
 

(FOTO) NAJBOLJE ZA NAJBOLJEG! Evo kako će izgledati stanovi Novaka Đokovića na Menhetnu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Увек треба куповати по "два"... Лакше се - "подели"...!!

Filip

pre 7 godina

Nije mi jasno zasto pukne tolike pare za stan u gradu.Zar nije bolje da kupi negde pored mora ili planine kucu da uziva u prirodi.\n

mirko

pre 7 godina

Nece niko sa sela dolaziti u veganski restoran, na selu se jede zdravo...

Mico

pre 7 godina

Zaradio je i zasluzio , neka mu je sa srecom . Daj boze da vise Srba zive kao on

lesa

pre 7 godina

Cista bahatost. Monte karlo Srbija pa sada i amerika kada ce to sve da stigne da obidje kada mu obaveze ne dozvoljavaju. Bahatost

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17