• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

30.03.2017

17:09

(FOTO) ANA NAJAVILA PROŠIRENJE PORODICE: Rodiću bebu Švajniju u Čikagu!

Tenis

(FOTO) ANA NAJAVILA PROŠIRENJE PORODICE: Rodiću bebu Švajniju u Čikagu!

Podeli vest

Ana Ivanović kaže da planira proširenje porodice i da će Čikago biti prvi pravi dom za njenog supruga Bastijana Švajnštajgera

Ana i Švajni planiraju proširenje porodice u Čikagu! Bivša srpska teniserka doputovala je sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom u SAD, gde će živeti najmanje godinu dana, pošto je nemački fudbaler potpisao ugovor sa Čikago Fajerom.

Lepa Beograđanka je pred put otkrila da će grad u državi Ilinois biti njihov novi dom i da tu planira da rodi prvo dete. Sportski par je u braku od jula prošle godine, a Ana priznaje da uskoro žele prinovu.

Uzbuđeni i srećni

Gala

- Moja karijera je bila duga i naporna. Sada imam malo vremena za sebe, za privatni život, ali naravno da u budućnosti želim da imam decu. Sve u svoje vreme - istakla je Ana Ivanović u intervjuu za nemački magazin "Gala".

Nekada prva teniserka sveta završila je profesionalnu karijeru krajem godine i odlučila da se potpuno posveti bračnom životu. Amerika je nova stanica za nju i supruga.

- Veoma smo uzbuđeni zbog dolaska u Čikago. Ovo će biti naš prvi pravi dom. Zbog tenisa sam često putovala i menjala mesta boravka, volela bih da se sada malo skrasim, bar na neko vreme. Meni nije najvažnije gde živim, već da sam okružena ljudima koje volim - naglasila je Ana.

Prethodne tri nedelje bračni par je proveo na Majorki, gde se Srpkinja odmarala, a njen muž trenirao sa španskim drugoligašem.

Uskoro će promeniti prezime

Skoro devet meseci su Ana i Švajni u braku, ali Srpkinja još nije promenila devojačko prezime.
- Zvanično sam i dalje Ivanović, ali uskoro će se i to promeniti - rekla je bivša teniserka za "Galu" i priznala da joj učenje nemačkog jezika teško ide:
- Više ga razumem nego što umem da pričam. Gramatika je teška, ima mnogo komplikovanih reči.

Pre dva dana stigli su u Čikago, a na aerodromu "O'Her" dočekalo ih je nekoliko stotina navijača. Naravno, u centru pažnje bio je Bastijan Švajnštajger, najveće pojačanje ekipe koju sa klupe vodi srpski trener Veljko Paunović.

Ludilo na aerodromu

Nekadašnji prvotimac minhenskog Bajerna i Mančester junajteda za godinu dana u MLS ligi zaradiće 4,2 miliona, a postoji opcija da ugovor bude produžen na još 12 meseci.

Fanovi Čikaga bili su oduševljeni dolaskom iskusnog veziste, uzvikivali su njegovo ime, a on im je nasmejan izlazio u susret, pozdravljao se, fotografisao i delio autograme.
 

printscreen

Good start with my new mates at @ChicagoFire! Looking forward to our challenges

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on Mar 29, 2017 at 2:27pm PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VESNA

pre 7 godina

Neka im je sa srećom. Pravo vreme za proširenje porodice i da se na nešto duži period skrase na jednom mestu. Mada, mislim da će Anči često dolaziti u Srbiju, osim ako tamo privremeno ne prebaci ostatak familije. Jedna priča sa happy end-om.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija