• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

07.04.2017

13:17

(FOTO) ANU NAPADAJU ZBOG SEKSI SLIKA! Bivša srpska tenisera opet u centru pažnje

Tenis

(FOTO) ANU NAPADAJU ZBOG SEKSI SLIKA! Bivša srpska tenisera opet u centru pažnje

Podeli vest

Ana Ivanović izazvala je pometnju na društvenim mrežama objavljivanjem seksi fotografija

Bivša srpska teniserka slikala se za nemačko izdanje modnog magazina "Bazar", a na Instagramu su je vređali jer su fotografije kompjuterski obrađene i izmenjene!

Ivanovićeva je na svom Instagram profilu objavila tri fotografije, od kojih je jedna ona koja krasi naslovnu stranu pomenutog časopisa. Na ostale dve Ana je u potpuno prirodnom izdanju, bez šminke, mokre kose, oskudno odevena i poprskana vodom. Ideja je da reklamira čistu prirodnu lepotu i zdrav život.

Međutim, u mnogobrojnim komentarima ljudi su osudili Anu da se doradila u fotošopu i da joj ništa od toga nije trebalo. 

Švajni mi pomaže

Jedan od načina na koji bivša teniserka Ana Ivanović održava odličnu liniju jeste bavljenje sportom. U tome joj pomaže i muž Bastijan Švajnštajger.
- Održavam kondiciju baveći se raznim sportovima, zajedno sa svojim suprugom. Igramo golf i tenis, a ponekad upražnjavam jogu - objasnila je Ivanovićeva.

- Ne ličiš na sebe, loš fotošop. Što ti je ovo trebalo?! Sramota šta si dozvolila sebi. Prevara - samo su neki od komentara koji prate fotografije lepe Srpkinje.

Bilo i pohvala

Naravno, među fanovima supruge Bastijana Švajnštajgera našli su se i oni koji su oduševljeni njenom lepotom. Pojedini su je čak opisali kao najlepšu ženu na svetu.

- Predivno. Tvoj osmeh obasijava. Ostani uvek tako lepa. Čista lepota, prirodna. Neverovatno je koliko si seksi i lepa. Ti si najlepša žena koju sam ikad video - utrkivali su se ljubitelji bivše teniserke da joj udele komplimente.

bolamarela.pt

Najdalje su otišli muškarci koji zavide njenom suprugu, fudbaleru Čikago Fajera, što je ima pored sebe. Pojedinci su komentarisali da Ana izgleda kao da je upravo imala seks.

- O Bastijane, želim bebu, hajdemo opet. Vrele fotografije u Bazaru, postajete erotski časopis? Bastijan je izgleda eksplodirao. I ja bih da imam ovakvu ženu pored sebe - uglavnom su bili komentari muškog dela populacije.

Ne drži dijetu

U časopisu koji se bavi modom, ali i načinima na koje dame održavaju lepotu, Ivanovićeva je pričala o svom načinu života. Ona je posebnu pažnju posvetila ishrani. Mada je navela da se ne pridržava strogih dijeta, poručila je čitateljkama da moraju da vode računa šta unose u organizam.

- Pokušavala sam sa dijetama, ali baš sam teško mogla da odolim ukusnom obroku. Recimo, bez čokolade nikako nisam mogla. Kad ste na dijeti, uvek ste gladni i u lošem raspoloženju. Vodim računa, ali nisam opsednuta ishranom. Nikad ne bih odustala od nekih stvari, kao što je pšenica, jer neko smatra da je to zdravo. Svako bi trebalo da pazi šta jede, ali da ne bude prestrog - zaključila je Ana.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija