• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

20.04.2017

20:16

KRUNIĆEVA: Australija je favorit! Poznajem ih dobro, biće nam teško!

Tenis

KRUNIĆEVA: Australija je favorit! Poznajem ih dobro, biće nam teško!

Podeli vest

Srpska teniserka Aleksandra Krunić izjavila je da je Australija favorit u predstojećem duelu plej-ofa za plasman u Svetsku B grupu Fed kupa

Reprezentativke Srbije će u subotu i nedelju u Zrenjaninu igrati protiv Australije, u plej-ofu za plasman u Svetsku B grupu Fed kupa.

- Poznajem ekipu Australije vrlo dobro. Sa Darijom Gavrolovom sam teniski odrasla, jako dobro je znam, trenira je Biljana Veselinović koja je i mene trenirala, pa će joj sigurno dati neke insajderske informacije. Igrala sam i protiv Ešli Barti, koja se dobro pokazala početkom godine. Biće nam teško, oni su favoriti. Bolje su rangirani od nas, ali rang nije toliko važan u Fed kupu, a mi smo to u više navrata dokazale - izjavila je Krunićeva.

Srpska teniserka se nada velikoj podršci navijača i ističe da joj je svejedno da li će igrati prvi ili drugi meč dana.

- Nemam posebnu želju pred žreb, iako sam do sada češće otvarala mečeve i to mi sasvim odgovara. Nije bitno, ako sam prva odlično jer se neću mnogo trošiti u navijanju, a ako budem druga verovatno ću ući u atmosferu koju će nadam se napraviti publika. Znači nam podrška, uvek priželjkujemo da igramo na domaćem terenu zbog podrške navijača, pošto to u bitnim trenucima može da presud - navela je Krunić.

Selektorka srpske reprezentacije Tatjana Ječmenica-Jevtić pozvala je u tim Ninu Stojanović, Aleksandru Krunić, Ivanu Jorović i Dejanu Radanović, dok će Australiju predstavljati Darija Gavrilova, Ešli Barti, Desti Ajava i Kejsi Delakva.

Prvog dana takmičenja u subotu igraju se dva singl meča, dok u nedelju se igraju dva singla i dubl. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija