• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.04.2017

00:17

NOVAK POSLE 18 SATI PONOVO NA TERENU! Zna se kada igraju Đoković i Gofan!

Tenis

NOVAK POSLE 18 SATI PONOVO NA TERENU! Zna se kada igraju Đoković i Gofan!

Podeli vest

Novak Đoković u četvrtfinalu mastersa u Monte Karlu igra sa Davidom Gofanom u petak oko 14.00 časova

To znači da će drugi teniser sveta na terenu ponovo biti za manje od 20 sati pauze između dva meča.

Duel Đokovića i Gofana je treći po redu na glavom terenu. Pre njih na programu su dva susreta: Albert Ramos-Vinjolas - Marin Čilić i Pablo Kuevas - Luka Puj.

Đokovićev meč sa Karenjom-Bustom završen je u 20.00 časova u četvrtak, pa će između dva duela proći oko 18 časova. Naravno, vrlo je moguće da bude pomeren sat ili dva, zavisno od dužine trajanja prethodnih mečeva, ali u svakom slučaju neće imati ni 24 sata da se odmori.

Moraće Novak kako zna i ume da se oporavi do meča sa Belgijancem i u petak odigra mnogo bolje i sa mnogo manje oscilacija nego na prva dva meča ako hoće u polufinale.


NOVAČE, POKIDA NAM ŽIVCE! Đoković ne briljira, muči se, ali pobeđuje!

NOVAKU PAO KAMEN SA SRCA: Preživeo sam, tako se osećam!
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 6 godina

A šta bi da nije ispao u dublu, onda bi igrao dva meča u istom danu. On je u takvom haosu da ne zna gde udara, tačnije sam sebi pravi bezizlazne situacije da bi imao opravdanje za poraze.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija