• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

27.04.2017

21:23

NOVAK I JELENA SAZNALI POL BEBE! Mali Stefan će dobiti...

Tenis

NOVAK I JELENA SAZNALI POL BEBE! Mali Stefan će dobiti...

Podeli vest

Novak Đoković i njegova supruga Jelena ove godine će dobiti drugo dete, a saznali su i pol

Novak i Jelena imaju sina Stefana i kako se tokom minulh nedelja pisalo, najbolji srpski teniser i njegova draga priželjkivali su da će dobiti ćerkicu.

Kako prenosi novi "Story" paru se želja ispunila.  Na lekarskom pregledu je potvrđeno da će Novak postati ponosni tata jedne devojčice.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Navijac

pre 6 godina

Zabole nas pol deteta i Jelena ,nas interesuje Novak i njegova igra

Tika

pre 6 godina

Pravljenje drugog deteta sigurno nece ucvrstiti ,klimavi brak ,naprotiv bice mu jos gore

Tara

pre 6 godina

Tacno pravili su dete iz agonije a ne ljubavi i sta sad da se mi radujemo ,bas nas briga to delite sa Pepeom

Jasmina

pre 6 godina

Novak se pretvorio u seku persu ,to nije vise onaj Novak koga smo voleli ,sad mu je ostalo samo da bleji i pise trudnicki dnevnik ,sto mislim da nikoga ne zanima

Mirko

pre 6 godina

Ja ga nevolim vise, em je skinuo krst em je pod pritiskom svoje ruzljikave zene sto ga posvadjala sa njegovim roditeljima.

lepota je u oku posmatraca

pre 6 godina

E super, posto ga ti ne volis vise i neces vise da se bavis njegovim zivotom, sad poradi malo na sebi , bar na pismenosti. Inace da zaista pratis tenis a ne samo 'rekla-kazala' , znao bi da Novak nosi krst i da nije u svadji sa roditeljima.

jorla

pre 6 godina

dosadni ste dre ko da niko mema zenu ...\nI to ce puci djokovicu ..kad tad\ncuvaj je I pod suknju \n\n

gordana

pre 6 godina

sve sto ste napisali je tacno\npostao je sekapersa ..zenina podsuknja\n

Misa

pre 6 godina

Tako je..hrani se travama i bubama i sakeio se ispod zenine suknjice. Umesto da se povukao kao prvi, sada propada i odlazi u zaborav.

Ljubo

pre 6 godina

Neka je sa srecom Novace ,imao ih jos ako Bog da ....

goga

pre 6 godina

Ma koga zabole za pol njihovog deteta.Koliko slatke dece se rodi u jednom danu u Srbiji pa ih niko ne pominje.Dosadni ste više sa tom Jelenom zgubidankom, bez manira i tim Novakom.Mogu da imaju još petoro dece ali kako se iz raznih napisa čini njihov brak je pukao.To je ipak bio brak iz računa i iskreno,žao mi je Noleta.

Violeta

pre 6 godina

Zgrožena sam čitanjem ovakvih komentara o ponosu Srbije i svih pravih i normalnih srba.Sram Vas bilo stidite se.

Maja

pre 6 godina

Slažem se s tobom Violeta. Zluradost nikom nije nikada bila od pomoći, pa neće ni ovim mrzitelljima. Baš me raduje što će drugo Jelenino i Noletovo dete biti devojčica, a ako Bog da, imaće oni još bata i seka.

rezigniran

pre 6 godina

da li je moguce da srbi u komentarima pljuju po novaku djokovicu???? ej po novaku djokovicu, coveku koji je ucinio vise na poboljsanju imidza srbije u svet od bilo koga. ubedljivo najpoznatijem srbinu na svetu u prethodnih ko zna koliko decenija. coveku koji nam je doneo toliko radosti i ponosa. pa jeste vi svesni da sve ima svoj rok trajanja pa tako i teniska karijera? niko ne moze vecno biti prvi pa tako ni novak. ja ne verujem rodjenim ocima sta citam, zaista sam sokiran. i posle neko neka kaze da nam je ovako zato sto nas drugi mrze, pa nama ne treba nikakav drugi neprijatelj osim nas samih. sramota neka vas bude

Saki

pre 6 godina

Pa nemoj da citas.Sto te boli istina.Ajmo svi kolektivno da ga volimo i da niko nista nesme protiv njega da kaze.A po cemu su on i zena njegova bitniji od drugih parova koji cekaju decu.Jednoumlje je u SK idi tamo .

Voja

pre 6 godina

Ma treba da joj zabrani javno eksponiranje ,ceo zivot je krvavo trenirao i radio dok se ona vucarala po kladionicama belog sveta i kupovala neki Berluskonijev Megatrend,nas ona uopste ne interesuje ,jer je ovih godina samo istakla svoju ogranicenost i glupost , ,Novak je forsira ne bi je ljudi zavoleli a nema sta da se voli , prazna je, glumi cednu devojcicu a ispod samo sikti otrov,i to smo sve svi videli DOVIDJENJA

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija